Care sunt slujbele viitorului

Desigur ca inainte de a te decide sa te specializezi intr-un anumit domeniu si a urma o facultate iei in considerare si joburile a caror perspectiva este favorabila. Esti interesat nu doar de salariul care se gastiga momentan ci si de modul in care acesta va evolua.

Careercast.com a realizat un top al celor mai bine platite joburi din intreaga lume, astfel ca daca te decizi sa parasesti tara vei avea suficiente oportunitati de angajare si unde te decizi sa emigrezi.

Pe ultimul loc in topul celor mai bine platite meserii se afla dentistii, care au salariul mediu anual de 146.340$ si o crestere de 16% pana in 2022. Dentistii i-au devansat doar cu putin, castigand 140.310 $, iar cresterea se estimeaza la acelasi procent. Psihiatrii au salariul mediu annual de 178.950 $, iar cresterea este de 18% pana in 2022. La fel se preconizeaza si evolutia salariilor medicilor generalisti, care castiga in jur de 187.200 $ anual si ale chirurgilor, care ocupa primul loc cu un salariu de 233.150 $ anual.
Sursa foto: www.tnooz.com

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Cele 9 etape ale relatiilor

Fiecare relatie este unica si se desfasoara in moduri complet diferite, in functie de persoane. Exista insa si anumite etape „standard” prin care trec cele

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.