Ce sa eviti cand iti cauti un loc de munca

Daca te pregatesti sa iti cauti un loc de munca, sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le eviti. Asigura-te ca urmezii pasii care te duc spre jobul pe care ti-l doresti.

Ce greseli sunt frecvente in procesul cautarii unui loc de munca?


Cauti doar pe site-uri de profil
Nu este suficient sa cauti pe site-uri specializate, deoarce cele mai bune oferte rar sunt facute publice. Cele mai bune ponturi le primesti de la cineva care deja lucreaza pentru compania respectiva.
Ai putea sa intrebi pe cineva, in cazul in care cunosti, sau sa mergi chiar tu la companie sa te interesezi.

(P) 300 de lei reducere la acest smartphone

Aplici prea mult
Este o greseala sa aplici la toate posturile care ti se par mai mult sau mai putin potrivite. Stai putin timp si alege joburile pe care chiar le-ai vrea si construieste scrisori de intentie personalizate.

Trimiti doar CV-ul
Nu doar informatia din CV este relevanta pentru angajator, ci ar trebui sa stie si care este motivatia ta. Tocmai de aceea ar trebui sa atasezi o scrisoare de intentie atent construita

Doar cunostintele iti sunt de ajuns
Este adevarat ca primeaza, insa este important si sa fii o persoana care se poate adapta usor noilor situatii. Nici un angajator nu ar vrea sa strice atmosfera, astfel ca incearca sa fii deschis!

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen − eighteen =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.