Home Joburi Cele mai bine platite joburi pentru absolventi in Iasi si Bucuresti

Cele mai bine platite joburi pentru absolventi in Iasi si Bucuresti

6 minute de citit
0
0

Iasul are in acest moment aproximativ 55 000 de studenti, din care aproape 10 000 vor termina facultatea in 2017. Asta insemna ca vor fi in cautare de locuri de munca fie in Iasi sau in alte orase mari precum Bucuresti sau Cluj. Ne-am propus in acest articol sa vedem care ar fi cele mai bine platite locuri de munca in Bucuresti, pentru ca trebuie sa recunoastem aici sunt cele mai multe sedii de firme, in special multinationale dar vom vedeam si pentru Iasi, care sunt marii angajatori si ce joburi sunt disponibile.

Locuri de munca in Bucuresti

Cele mai bine platite job-uri par sa fie cele din domeniul IT, automotive, farma sau servicii. Avand in vedere ca nu prea poti acumula experienta pe bancile facultatii, majoritatea joburilor vor fi entry level pe salrii mai mici dar in timp acestea pot creste considerabil. Cateva joburi disponibile in Bucuresti pe care merita sa le luati in calcul:

  • Pentru programatori Expert Software SRL cauta backend PHP Developer si ofera salariu intre 800-1500 Euro pentru midlevel si 1500-3000 Euro pentru senior, 3000+ pentru rockstar full stack developer
  • Pentru absolventii de chimie, Institutul Pasteur este in cautarea unui chimist ce poate fi incepator si ofera salar intre 1900 si 2900 lei.
  • Desi nu este specificat salariul, un alt job interesant este cel de Inginer Proiectant CATIA V5 la Gurucad. Cerinta minima fiind Diploma de facultate si cunosterea limbii engleze si germane.

Locuri de munca in Iasi

Desi piata de locuri de munca in Iasi nu este asa mare precum cea din Bucuresti si aici exista cateva companii multinationale care sunt recunoscute pentru ca angajeaza studenti si absolventi. Continental, Delphi si Amazon sunt doar 3 firme recunoscute pentru conditile excelente de munca si salariile peste media locala.

Continental Iasi

In acest moment la Continental sunt 2 posturi disponibile pentru studenti si absolventi si anume Test Engineer for C&S si Embedded Systems Engineer for C&S. Nu este specificat nivelul salarial dar sigur este peste media locala. Ca beneficii pentru studenti Continental, ofera: decontarea transportului, traininguri, program flexibil, Asigurare de sanatate, abonament la fitness si diverse sporturi, evenimente pentru angajati.

Delphi Iasi

Pentru absolventii de facultati tehnice dar nu numai, Delphi este un alt angajator de luat in calcul. In acest moment la Delphi Iasi se cauta: JUNIOR QUALITY ENGINEER, CUSTOMER PRODUCTION PLANNING AND SCHEDULING ANALYST dar si un job special pentru absolventi care suna cam asa:

“Innovative? Ingenious? Self-motivated?

You must be the new member of Delphi team! As a fresh university graduate, you can help us create a future that is greener, safer and more connected. You’ll also have the autonomy and freedom you need to help set the future path of our business.”

Amazon Iasi

Amazon nu mai are nevoie de nicio prezentare, este cel mai mare magazin online din lume si are in acest moment 43 de joburi disponibile pentru filiala din Iasi. Dintre acestea te-ar putea interesa: Catalog Manager, Video Editor, Research Scientist Intern, Business Intelligence Engineer Intern. Sper ca nu mai este cazul sa amintim ca limba engleza este un obligatorie.

Asadar si piata loculor de munca din Iasi, ofera suficiente posturi bine platite dar daca nu gasesti nimic pe placul tau si esti dispus sa te muti in alt oras, poti aplica pentru un job in Bucuresti.

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Tudor Perian
Incarca mai multe Joburi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 1 =

Vezi si

Esti programator? Vrei sa salvezi lumea prin cod? Atunci Hackathonul Challenge Accepted este pentru tine @ 7 – 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență d…