Competitia organizata de Google care ofera pana la 50.000$ a inceput

Editia din acest an a programului RISE Awards, organizat de Google, a inceput. Scopul acestuia este de a incuraja tinerii din invatamantul superior sa urmeze o cariera in stiintele infromatice. Prin intermediul proiectului se ofera granturi de pana la 50.000$ organizatiilor din toata lumea.

Se doreste derularea unor programe care sa incurajeze feltele, minoritatile si elevii cu situatii socio-economice precare sa urmeze programe din domeniul stiintelor informatice.

Granturile oferite de Google variaza intre 15.000 si 50.000 de dolari. Inscrierile au loc intre 18 august si 30 septembrie, la adresa http://goo.gl/w6YW8T.

Anul acesta organizatii de pe intregul glob au primit finantare prin intermediul RISE Awards pentru diferite programe sau tabere de dezvoltare. In aprilie toti parternerii au fost prezenti la o intalnire care a avut ca scop intarirea colaborarii intre ONG-uri si impartasirea de resurse.

Sursa foto: www.1radiouk.com

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 1 =

On Key

Citeste si

Totul despre tatuajul sprancenelor

Nu exista femeie care sa nu isi doreasca sprancene perfecte, deoarece acestea definesc trasaturile si evidentiaza frumusetea ochilor. Aspectul sprancenelor este esential in simetria fetei,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.