Conducerea UTI va monitoriza pas cu pas activitatile studentilor

Studentii Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi vor primi carduri de memorie pe baza carora vor avea acces la bibliotecile din campus, camine, terenuri de sport. In acest mod activitatea le va fi urmarita pas cu pas.

Proiectul a fost prezentat cu putin timp in urma, iar conducerea UTI doreste sa il puna in aplicare pana pe 1 octombrie. Directia pentru Servicii Studentesti a demarat achizitiile pentru sistemul centralizat. Foarmatul cardurilor este deja stabilit, potrivit informatiilor oferite de „Ziarul de Iasi”.

„Vor fi foarte usor de utilizat de studenti si usor de gestionat pentru noi. Ei vor avea la dispozitie cate un card, unic, fara care nu vor putea intra in camine, la terenurile de sport sau chiar la cantina, in timp ce noi vom putea, practic, folosind istoricul de pe cardul respectiv, sa putem avea un istoric al locurilor unde acesta a fost folosit“, conform directorului DSS.

De asemenea, se va implementa un astfel de sistem si pentru vizitatori. Ei isi vor lasa buletinul la portar, vor primi card de acces special destinat musafirilor. In acest mod se incearca reducerea numarului de persoane straine care raman cazate in camerele de camin pentru perioade lungi de timp.

Sursa foto: www.iasi365.com

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Concert extraordinar de binefacere la B.C.U

Miercuri, 2 decembrie 2015, de la ora 19:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Iași, Fundația Serviciilor Sociale Bethany și Filarmonica Moldova, organizează un concert extraordinar de binefacere

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.