Cu ce limba straina poti castiga pana la 4000 de lei la call center

Locurile de munca in call-center-uri sunt numeroase si iti asigura un venit suficient pe perioada facultatii, iar avantaje gasesti mai ales daca ai posibilitatea de a-ti alege singur programul. Cu cat limba pe care o cunosti este mai rar vorbita, cu atat vei castiga mai mult.

Un candidat care vorbeste o limba exotica este cu adevarat apreciat de catre angajatori si deseori platit mult mai mult decat ceilalti. Vorbitorii de ceha, slovaca sau rusa sunt greu de gasit si de aceea companiile de recrutare sunt nevoite cateodata sa faca relocari. Odata ce este semnat contractul salariul ajunge pana la 2800 de lei pe luna.

Primul loc in topul celor mai bine platite limbi este farsi, vorbita in Iran. Cei ce o vorbesc castiga intre 2700 si 4000 de lei pe luna net. Pe al doilea loc este rusa, si ea foarte cautata, iar salariile sunt pe masura, ajungand si pana la 2800 de lei.

Vorbitorii de franceza sunt platiti intre 1900 si 2800 de lei pe luna, iar cei de spaniola ajung sa castige si pana la 2700 de lei lunar. Vorbitorii de germana sunt foarte cautati in mod special in companiile din zona Transilvaniei.

Sursa foto:swissplan.biz

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + eighteen =

On Key

Citeste si

Noua imagine a Iasului turistic

Un grup de studenți și profesori de la Facultatea de Geografie și Geologie UAIC au redefinit imaginea Iasului turistic prin crearea a șapte trasee tematice și propunerea unui

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.