Cum castigi 16 dolari pe ora muncind Online

Daca ai o cariera care iti permite sa muncesti in fata computerului esti unul dintre norocosi. Poti usor sa devii freelancer si sa accepti proiecte care ti se potrivesc si pentru care ai timp. Media tarifelor pentru majoritatea categoriilor de joburi este de 16,2 dolari pe ora.


Conform realitatea.net in luna Iunie a anului 2013 a crescut cu 88% numarul de freelanceri romani, pe platforma elance.com.
Mai mult de 800.000 de companii au investit peste 830 de milioane de dolari pentru a angaja online. Prin intermediul Elance au fost acordate 4.599 de proiecte freelancerilor romani, in crestere fata de anul trecut.

Astfel de joburi platite pe ora si-au gasit cei din domeniile: Design, Multimedia, Programare, IT.
Topul competentelor cautate la freelancerii romani numara: Programare PHP, Progrmare MySQL, Programare HTML, Design Grafic, Progrmare Iphone, Illustrator.

Elance reprezinta o platforma initiata de o companie americana, concentrata pe oferirea de traininguri si consiliere atat persoanelor, cat si companiilor.

Freelance.com este un alt site care permite crearea de conturi pentru cei ce cauta un job si pentru cei ce pun la dispozitie diverse proiecte. Lista include joburi in Copywriting, SEO, Designer Web, Junalism. Gasesti atat slujbe platite pe ora, care ajung pana la peste 20 de dolari, cat si proiecte la al caror final primesti rasplata.

freelancer

Platforma oDesk este o agentie virtuala, te inscrii mentionand serviciile si criteriile in functie de care alegi un proiect. Aceasta pagina a castigat Reader’s Choice Award pentru Best Outsourcing Portal – Cea mai buna platforma de Outsourcing oferit de catre About.com, situandu-se deasupra finalistilor Elance si Freelance.

Un alt site cu peste 1 milion de persoane inscrise este Guru. Tranzactiile sunt sigure prin SafePay, tu cu angajatorul stabiliti toate detaliile contractului, iar daca ai o nelamurire o adrestezi catre Guru Answers.

Freelancer.com numara aproape 5 milioane de proiecte si 9 milioane de profestionisti.

In general, astfel de platforme iau un comision, care porneste de la 11% si tot creste. Cum freelancingul este in plina ascensiune, este o idee buna sa iti faci un cont daca esti interesat sau crezi ca ai ceva de oferit.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

17 − twelve =

On Key

Citeste si

Internship plătit la Radio Hit

Studenții au posibilitatea de a se înscrie pentru un intership în cadrul Radio HIT. Acesta va avea loc în perioada 1 martie – 31 mai

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.