Cum se face tranzactionarea cu optiuni binare?

Optiunile binare sunt o noua metoda de a castiga bani online, stand confortabil in fata calculatorului si evaluand directia spre care va porni un anumit activ. Este un proces similar cumpararii de actiuni, dar este mai simplu si mai eficient. Operatiunile de tranzactionare cu optiuni binare pot fi foarte interesante si pot reprezenta o sursa de venit, daca le tratezi cu seriozitate.

Procedeul este destul de usor, desi presupune o anumita atentie si talent in a determina evolutia unui activ. Poti incepe prin alegerea unui activ in care doresti sa investesti, sa presupunem ca este vorba despre piata de aur. In cazul in care crezi ca pretul aurului va creste in urmatoarea ora – pur si simplu te gandesti ce suma doresti sa investesti, iti alegi timpii (in acest caz o ora) si instrumentele necesare. Consecinta acestor actiuni ar putea insemna un profit de 100% pentru tine.

Pentru aceasta simpla predictie, poti castiga pana la 65-90% din valoarea investitiei la expirarea activului pe care ai tranzactionat. Majoritatea contractelor, in mod obisnuit, se desfasoara pe perioade scurte de timp, vorbim despre ore sau, in unele cazuri, despre minute, asadar operatiunile cu optiuni binare sunt printre cele mai rapide moduri in care poti sa iti recuperezi valoarea investitiei.

Este usor sa tranzactionezi pe aceste platforme, chiar daca nu ai o experienta anterioara in investitii. Cu o gama larga de active financiare disponibile si o selectie de diferite contracte, mereu vei avea de unde alege si nu vei fi tinut pe loc, daca vrei sa faci o investitie in contul tau.

Tendintele sunt unele dintre cele mai importante lucruri de luat in considerare atunci cand tranzactionati pe orice activ. Dintre toate diferitele strategii si metode de tranzactionare pe care le veti auzi, probabil 90% dintre ele fac referire la evolutia calculelor proprii. Termenul de „tendinta” sau „trend” se refera la directia dominanta a faptului ca pretul unui activ a fost in ascensiune/ descensiune.

Acesta poate fi setat pe o anumita perioada de timp. Tendintele pe termen scurt se interpreteaza in mod frecvent ca parte a tendintelor mult mai mari. Acestea pot dura zile, saptamani, luni sau chiar ani. Ceea ce este important este sa notati tendinta in perioada de timp pe care este tranzactionata, dar sa tii cont doar de tendintele mai mari atunci cand ai de luat o decizie. Succes!

Sursa foto : leadrock.com

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

On Key

Citeste si

VOCEA ROMÂNIEI vine la Iaşi!

Caravana Vocea României va ajunge în această duminică la Iaşi! Aspiranţii dornici să-şi pună în valoare vocea sunt aşteptaţi duminică, 31 mai, de la ora

Learning by doing cu Micro Gear

Echipa Voluntar.ro împreună cu Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii (A.P.E.C) va organiza în decursul Săptămânii Altfel (18-22 aprilie 2016) o serie de cursuri interdisciplinare de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.