Grupul Adecco angajeaza operatori call-center

Compania Adecco este lider mondial in furmizarea de servicii de resurse umane, cu peste 31.000 de angajati si peste 5.000 de filiale. Momentan se cauta operatori call-center pentru efectuarea de sondaje. Daca esti interesat iti poti trimite CV-ul pana pe 15 septembrie.

Pentru a putea fi angajat trebuie sa ai cunostinte medii sau avansate de italiana, sa fii orientat spre rezultat, sa ai capacitate de relationare si comunicare, capacitatea de a lucra in echipa. De asemenea, este important sa fii profesionist sa poti face fata stresului, sa poti oferi feedback pentru a imbunatati activitatea, sa ai bune abilitati de utilizare a computerului (internet, MS Office), studii medii.

Persoanele angajate beneficiaza de traininguri, pachet salarial + bonusuri si program de lucru de 6 ore pe zi, intre 10.00 si 16.00. Daca te incadrezi CV-ul tau este asteptat pana pe 15 septembrie la adresa [email protected] cu titlul “Operator Call Center (sondaje de opinie)”.

Sursa foto: www.answerexcellence.com

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − seven =

On Key

Citeste si

Cele mai bune programe gratis

Exista o serie de programe pe care le poti descarca gratis de pe internet. Ai solutii simple si rapide pentru operare, filme, muzica sau poze.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.