InPractica.ro este site-ul dedicat tinerilor

Platforma recent lansata, InPractica.ro, este destinata tinerilor care isi cauta un loc de munca sau o companie in care sa faca practica. Gratuit, persoanele interesate pot aplica la diferite internshipuri sau joburi part-time prin intermediul carora sa se specializeze si sa capete experienta atat de dorita de angajatori.

Proiectul are ca scop dobandirea de catre tineri a competentelor profesionale si integrarea lor pe piata muncii din tara. Iti poti depune CV-ul direct pe site si poti aplica la oferte din partea unora dintre cele mai mari companii. Joburile si internshipurile sunt din mai multe domenii: Marketing, Tehnic, Financiar, Resurse Umane, Construcii, Mass Media, Logistica etc.

La sectiunea „News” poti citi articole despre joburi, cum sa te integrezi, sfaturi pentru primul interviu sau motivare in cariera.

Conform celor care au dat nastere proiectului: „Stim atat de multe cazuri ȋn care adolescentii s-au lasat influentati de parinti, alegand o cariera care nu li se potrivea, transformandu-se ulterior ȋn niste oameni fara visuri, fara pasiuni, fara motivatie….ȋncat cu inPractica.ro vrem sa le dam curaj sa meseria pe care cred ei – sau parintii lor – ca o merita si apoi sa ia decizia finala.” spun initiatorii proiectului”.

Sursa foto: www.onlinejobsonline.info

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 17 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.