Iti cauti un job? Ai grija la profilul tau de pe retelele de socializare

Esti in perioada in care aplici pentru un loc de munca? Cei mai multi dintre angajatori te vor cauta pe Facebook, LinkedIn sau Twitter inainte sa se decida daca iti ofera jobul. Tocmai din acest motiv este foarte important sa ai un profil adecvat in mediile de socializare on-line.


Atunci cand tu iti cauti un loc de munca e normal sa folosesti conexiunea la internet, eventual sa afli cate ceva si despre angajator. Ei bine, nu trebuie sa te mire ca circa 60% dintre acestia vor da un search pentru a gasi persoanele potrivite, estimandu-se ca pana la sfarsitul anului 2014 aproximativ 90% dintre companii vor vizita retelele de socializare inainte de luarea unei decizii.

Potrivit wall-street.ro multi dintre angajatori utilizeaza diverse aplicatii atunci cand fac recrutari. Spre exemplu, ai putea da un interviu prin Skype, abia apoi sa fii chemat la unul fata in fata sau sa iti fie testate cunostintele on-line.

Asadar, inainte de a aplica la un job fii atent de personalitatea pe care ti-ai creat-o pe retelele de socializare si ai grija sa fie cea mai potrivita.

Sursa foto: www.agencypost.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twelve + 19 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.