Home Joburi Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

4 minute de citit
0
0

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lipsa experientei si-a spus cuvantul insa, inca de la inceput. A fost dificil sa ma lovesc de atatea refuzuri, mai ales stiind ca am calitati care sa ma recomande. Intrasem la o facultate foarte buna, pe meritele mele, si cu toate acestea nu imi puteam gasi un loc de munca platit suficient de bine incat sa-mi permit o chirie. Perseverenta m-a facut sa caut in continuare. A fost cea mai buna decizie pe care am putut-o lua atunci, sa nu ma multumesc cu putin.

Astfel am descoperit un studio de webchat care mi-a atras atentia, tocmai pentru ca promova o alta modalitate de lucru, anume chat non-adult; un studio in care accentul se pune pe comunicare, pe respect si atitudine pozitiva. Am fost surprinsa intr-un mod placut, pentru ca am descoperit singura ce reprezinta chat-ul non-adult, ca baza acestei activitati o reprezinta comunicarea. Atunci am realizat ca acesta este job-ul pe care l-am cautat atat de mult. Si asa a si fost.

Fac parte acum din aceasta frumoasa echipa, care nu m-a indepartat datorita lipsei mele de experienta, ci din contra, mi-a pus la dispozitie toate parghiile pentru a atinge succesul. Am invatat ca prin comunicare eficienta pot descoperi oameni minunati si ca acceptand o provocare imi pot depasi limitele.

Recomand studio-ul TopDiveMedia, cel in care lucrez, tuturor doamnelor si domnisoarelor care isi doresc un loc de munca stabil, in cadrul unei echipe de profesionisti, care isi doresc sa iasa din tiparele sobrietatii, care vor mai mult de la viata si care cred in fortele proprii. Recomand acest studio deoarece este locul unde ai posibilitatea sa iti pui in valoare creativitatea, unde naturaletea este apreciata, iar sinceritatea este la ordinea zilei.

Recunosc, nu sunt cea mai frumoasa femeie, dar sunt inteligenta. Sunt o fire optimista, imi place sa comunic, sa cunosc mereu oameni noi cu povesti de viata interesante, si acum sunt sigura ca aceste calitati au contat intr-adevar.

Sunt convinsa ca iti doresti devenim colege, tocmai de aceea te astept la un ceai sau o cafea, sa cunosti si restul echipei.

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Joburi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + one =

Vezi si

Burse in Germania pentru Cuza

Profita de anii studentiei si aplica la cat mai multe burse pentru o experienta internatio…