Joburi in Anglia pentru romani

La cea de-a treia editie a Targului de joburi pentru munictori in depozite Anglia vor fi disponibile peste 200 de joburi. Targul este organizat de Banca de Joburi, agentie care se ocupa cu recrutarea si plasarea fortei de munca in strainatate.

Evenimentul are loc la Brasov intre 4 si 5 octombrie. Conform organizatorilor „Târgul de joburi pentru muncitori în depozite Anglia are loc la Braşov şi pune la bătaie peste 200 de locuri de muncă. Pentru a fi angajat trebuie să îndeplineşti doar 3 condiţii: să cunoşti limba engleză la nivel conversaţional, să ai atât atitudine cât şi dexteritate bune. Candidaţii cu experienţă au un avantaj în faţa angajatorului englez, însă acest lucru nu este o obligativitate”.

Banca de Joburi este partenera cu una dintre cele mai importante companii din sectorul depozitelor din Anglia, pana in present trimitand peste 1000 de candidate in strainatate. Pentru a putea aplica la joburi trebuie sa ai peste 18 ani.
Sursa foto: ztour-travel.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Susţine artiştii ieşeni

Ieşenii sunt invitaţi miercuri, 18 noiembrie 2015, de la ora 19:00 în sala Gaudeamus, să participe la evenimentul ,,Susţine artiştii ieşeni”. Eveniment organizat împreună cu

BROMANIA – Live Comedy Show

Clubul Interact Iasi vă invită la Casa de Cultura a Sindicatelor sambata, 31 octombrie 2015, de la ora 19:00 la cel mai tare show de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.