Joburi sezoniere in Germania cu salariul chiar de peste 2000 de euro

ANOFM (Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca) pune la dispozitia persoanelor calificate in domeniul hotelier-gastronomic 69 de posturi. Angajatii vor desfasura o activitate sezoniera in Germania, selectia va fi organizata la Brasov pe 27 si 28 august.

Astfel sunt disponibile locuri de munca pentru urmatoarele pozitii: 18 posturi de bucatar, 15 posturi de ospatar/personal servire clienti, 15 posturi de receptioner, 15 posturi pentru ajutor in industria gastronomiei de sistem la Mc Donald’s si Burger King si 6 posturi de manager restaurant/ personal organizare banchet.

Este necesara calificarea profesionala in domeniu, experienta si cunostinte foarte bune de germana, la nivel A2 – B2/B1 in cazul joburilor de bucatar, ospatar sau ajutor. Pentru pozitia de receptioner sunt cerute cunostinte foarte bune de germana, nivel C1 – C2, cunostinte de limba engleza nivel B2, calificare si experienta in domeniu.

Contractul se face pe perioada de 6 luni sau 1 an cu posibilitate de prelungire. Salariile variaza intre 1400 – 2200 euro/luna. Angajatii vor lucra 40 ore/saptamana, cazarea este asigurata de angajator, iar intretinerea variaza in functie de companie (gratuita, negociabila sau platita separat).

Sursa foto: www.guadagnareconunblog.com

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 12 =

On Key

Citeste si

Intrare liberă la muzeele ieșene

Încă de anul trecut s-a hotărât ca vizitarea muzeelor din componenţa Muzeului Literaturii Române Iaşi să fie gratuită în prima duminică a fiecărei luni. Conducerea

Personaje de poveste la facultate

In copilarie te identificai cu personaje din povesti, dar vremurile acelea au trecut de mult. Artistul Ruben si-a imaginat cu ar arata cateva dintre acestea

Cantece pentru adormit copiii

Cauţi cea mai potrivită muzică de adormit copiii? Chiar dacă este mai uşor să apelezi la videoclipurile de pe internet sau la o aplicaţie specială

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.