Joburi sezoniere in Germania cu salariul chiar de peste 2000 de euro

ANOFM (Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca) pune la dispozitia persoanelor calificate in domeniul hotelier-gastronomic 69 de posturi. Angajatii vor desfasura o activitate sezoniera in Germania, selectia va fi organizata la Brasov pe 27 si 28 august.

Astfel sunt disponibile locuri de munca pentru urmatoarele pozitii: 18 posturi de bucatar, 15 posturi de ospatar/personal servire clienti, 15 posturi de receptioner, 15 posturi pentru ajutor in industria gastronomiei de sistem la Mc Donald’s si Burger King si 6 posturi de manager restaurant/ personal organizare banchet.

Este necesara calificarea profesionala in domeniu, experienta si cunostinte foarte bune de germana, la nivel A2 – B2/B1 in cazul joburilor de bucatar, ospatar sau ajutor. Pentru pozitia de receptioner sunt cerute cunostinte foarte bune de germana, nivel C1 – C2, cunostinte de limba engleza nivel B2, calificare si experienta in domeniu.

Contractul se face pe perioada de 6 luni sau 1 an cu posibilitate de prelungire. Salariile variaza intre 1400 – 2200 euro/luna. Angajatii vor lucra 40 ore/saptamana, cazarea este asigurata de angajator, iar intretinerea variaza in functie de companie (gratuita, negociabila sau platita separat).

Sursa foto: www.guadagnareconunblog.com

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − 12 =

On Key

Citeste si

A fost lansat proiectul Romania Educata

„România Educată” este proiectul național inițiat de Președintele României menit să susțină reașezarea societății pe valori, dezvoltarea unei culturi a succesului bazată pe performanță, muncă,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.