Home Joburi Apicultura, o afacere in care investesc din ce in ce mai multi tineri. Afla cum poti obtine familii de albine pentru primavara 2017

Apicultura, o afacere in care investesc din ce in ce mai multi tineri. Afla cum poti obtine familii de albine pentru primavara 2017

9 minute de citit
0
0

Ceea ce este imbucurator in ultimii ani este faptul ca tot mai multi tineri se orienteaza spre latura antreprenoriala. Din randul acestora, o parte aleg sa se indrepte spre apicultura, un domeniu care, de altfel, pe cat este de complex, pe atat de multe beneficii poate aduce.

Cu toate acestea, pentru a putea sa incepi o afacere in apicultura trebuie sa fii atent la foarte multe aspecte, insa de departe cel mai important dintre acestea e materialul biologic pe care il obtii. In acest sens, cei care isi doresc sa inceapa un astfel de business in perioada imediat urmatoare sau vor sa-i ofere un plus de calitate, trebuie sa cunoasca faptul ca expertii de la Apis Donau ofera familii de albine pentru primavara 2017.

De ce este apicultura o activitate atat de indragita, precum si de ce este importanta calitatea materialului biologic, ne vor explica aceiasi specialisti din acest domeniu, cei din echipa www.apis-donau.ro.

Ce inseamna apicultura si de ce este atat de importanta?

Pentru a se intelege importanta apiculturii trebuie sa se faca referire si la ciclul pe care il prezinta intreaga natura, pornind de la polenizarea plantelor, continuand cu etapele firesti din lantul trofic si ajungand pana la om.

Din acest motiv, albinele joaca un rol deosebit de important, acestea fiind personajele principale pentru polenizarea culturilor entomofile. Cu alte cuvinte, daca albinele ar disparea atunci biodiversitatea plantelor ar avea foarte mult de suferit, implicit animalele si omul.

Mai mult decat atat, cresterea si ingrijirea albinelor poate oferi si o satisfactie din punct de vedere financiar, apicultura fiind o activitate ce are la baza obtinerea de miere, polen, ceara sau propolis.

Productia poate fi influentata de materialul biologic

Cine nu isi doreste sa obtina o productie cat mai ridicata si de o calitate exceptionala? Ei bine, pentru ca acest lucru sa fie realizabil, sunt foarte multi factori de care trebuie sa se tina cont. Pornind de la zona in care sunt asezati stupii, conditiile in care acestia se prezinta, modul de efectuare a lucrarilor si pana la calitatea materialului biologic utilizat, toate aceste aspecte ajung sa influenteze productia. Materialul biologic este de altfel si cel mai important aspect dintre cele enumerate anterior.

Asadar, cei ce isi doresc sa aiba parte de o productie ridicata trebuie sa aleaga familii de albine pentru primavara 2017 care sa prezinte un material biologic valoros.

De ce este Apis Donau alegerea perfecta?

Avand in vedere ca orice apicultor isi doreste familii de albine pentru primavara 2017 care sa-i asigure o afacere prospera, selectionarea acestora trebuie sa se faca cu o deosebita atentie si sa se foloseasca doar material biologic de la stupine recunoscute pentru calitate.

In acest sens, Apis Donau este un adevarat reper in randul celor care isi doresc nu doar sa cumpere miere, polen, propolis sau ceara, dar si pentru care isi doresc sa investeasca in aceasta activitate, oferind matci crescute si atent selectionate.

De asemenea, e important de stiut faptul ca Apis Donau a devenit un brand de renume pe plan national, avand o istorie bogata si o continuitate de-a lungul a patru generatii. Apis Donau este prezent pe piata tocmai din anul 1905, ceea ce dovedeste bogata exprienta si vastele cunostinte pe care le poseda reprezentantii societatii in domeniul apiculturii.

Cum se obtine acel material biologic de calitate ridicata?

Recunoscuti pentru calitatea pe care o prezinta produsele comercializate de catre site-ul www.apis-donau.ro, secretul acestei acestei echipe de apicultori este dezvaluit: „In cadrul procesului de productie, am observat importanta deosebita a materialului biologic folosit. Detinem in stupinele noastre majoritatea raselor de albine, si fie ca e vorba despre Buckfast, Carnica, Caucaziana, Ligustica sau Carpatina, cautam intotdeauna sa folosim numai matci selectionate de cea mai buna calitate, provenite din reproducatori (F0) de la cei mai renumiti cercetatori europeni.”

Asadar, indiferent daca este vorba despre matci imperecheate natural, matci inseminate artificial sau roiuri la pachet, Apis Donau ii asigura pe toti cei ce isi doresc sa faca apicultura la cel mai inalt nivel de faptul ca materialul biologic folosit este de cea mai buna calitate.

Totodata, avand in vedere ca cel mai prielnic moment pentru a dezvolta o astfel de afacere este dupa trecerea iernii, orice persoana care isi doreste sa activeze in apicultura trebuie sa se gandeasca serios sa achitizioneze familii de albine pentru primavara 2017.
Cei care isi doresc sa afle mai multe detalii despre acest domeniu o pot face folosind urmatoarele date de contact:
+4 0767 60 00 66
office@apis-donau.com
www.apis-donau.ro

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Andrei Andronic
Incarca mai multe Joburi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =

Vezi si

Ghid practic pentru a alege cadoul potrivit

In cautare de cadou pentru ea? Povestea aceasta se repeta an de an, cand simti din nou pre…