Peste 2000 de noi joburi in Iasi

Datorita grupului de companii Iulius care pune bazele unei noi cladiri de birouri clasa A in apropierea ansamblului Palas, pe strada Sfantul Lazar, vor fi create peste 2000 de noi joburi in Iasi, fiind accentuata dezvoltarea economică a zonei.

Aceasta cladire office va avea 15000 mp, 7 etaje si doua niveluri de parcare subterana, cu 115 locuri. Lucrarile de constructie sunt facute dupa principiile cladirilor verzi si vor incepe in perioada imediat urmatoare, pentru a fi finalizate pana la sarsitul lui 2015. Pe langa amenajarea cladirii acest proiect se preocupa si cu spatiul verde din imediata apropiere a imobilului, arbori, gazon, plante.

Cladirea este parte integrata a grupului United Busniess Center, componenta office a ansamblului Palas. Acesta a devenit intr-o perioada scurta de timp centrul de afaceri al orasului, reunind peste 2300 de persoane. Printre companiile prezente aici se numara Endava, Amazon, Ness Technologies, Bentley Systems, Capgemini, Raiffeisen Bank, Volksbank, PwC si multe altele.

Sursa foto: iasii.ro

 

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =

On Key

Citeste si

UAIC caută voluntari

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza din Iasi” (UAIC) organizează, în perioada 6 – 10 aprilie 2015, „Săptămâna Porților Deschise”, un eveniment dedicat elevilor din clasele IX-XII,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.