Prejudecăți învinse și libertate în gândire și alegeri

De-a lungul anilor, controversele despre videochat au creat în jurul acestui subiect un mister. Teorii care mai de care au tot fost dezbătute. Însă în timp ce unii, din curiozitate pură și nu numai, lansau speculații despre acest domeniu, studiourile își vedeau de treabă și evoluau.

Pare greșit să ne avântăm în a forma opinii dacă nu știm cum stă treaba. Așadar dincolo de prejudecăți și de teorii, un studio de profil ce a înregistrat succes fără egal ne demonstrează cât de mult prosperă nișa lor. Spre exemplu, Luxury Studio primește și în acest an nominalizări la Bucharest Summit Awards pentru Romanian Cam Studio of the Year. 8 la număr, deci deloc puține.

Statisticile făcute arată că țara noastră este fruntașă la videochat. Se lucrează intens, se lucrează constant și totul merge ca pe roate. O întreagă industrie clădită în scurt timp, ce a adus stupoare în ochii unora, este cea care oferă angajatorii de top ai momentului. Cum se explică asta?

Frumoasele românce în fața camerelor

Se spune despre românce că sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Iată poate un motiv în plus pentru care videochat-ul a devenit un job cu un mare profit. Frumusețea feminină a stârnit mereu curiozitatea și pasiunea masculină, a fost motiv de război, alteori de pace, a fost sursă de inspirație, muză, a fost cântecul și dorul multora. Așadar, de data aceasta este emblema unei vieți libere și aprecierea de a fi trecut peste prejudecăți.

De ce? Pentru că acele femei libere, stârnite de prejudecăți, care își doresc să ocolească neajunsurile, care își doresc să își depășească condiția, să aibă o viață mai împlinită, iau decizia hotărâtoare de a fi modele la videochat. Nu este calea de compromis, ci calea libertății, de a nu ține cont de spusele altora, ci de ceea ce își doresc ele în viață.

Desigur că, într-o ecuație de succes de acest gen, trebuie să existe și alegerea unui studio de videochat care să ofere condiții excelente de muncă. Ce dai și ce primești este baza unei colaborări de orice fel, la orice job. Ei bine, și de data aceasta se sparg tipare. Asta pentru că spre exemplu Luxury Studio promite perfomanță și câștiguri mari, însă nu cere experiență în domeniu.

Pachetele salariale sunt uimitor de atractive. Sunt motivante. Sunt un vis împlinit și desigur o realitate. Nu se fac promisiuni, ci se lucrează legal și cu transparență, cu tot cadrul impus ca la orice tip de job. Așadar nu are cum să nu existe atracție din partea publicului feminin. Fetele interesate ajung parte din echipa Luxury, ajung să aibă parte de training, să învețe să fie profi, să își dezvolte calitățile, apitudinile, să fie mai stăpâne pe sine și pe limba străină – engleza este un must have, deși la nivel conversațional pentru început.

Răsplata? Desigur una în bani. Iar din punct de vedere profesional răsplata este cea de recunoaștere a calității în muncă, a efortului depus. Sunt măgulite prin a fi parte dintr-o echipă premiată. Luxury Studio o demonstrează din plin: în 2017 8 nominalizări, 6 finaliști și 2 premii câștigate într-o singură gală; anul acesta, iar 8 nominalizări la activ. Ce va urma?!

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

15 − fifteen =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.