Home Joburi PRIME Iasi recruteaza

PRIME Iasi recruteaza

3 minute de citit
0
0

Asociatia Studenților de la Relatii Publice si Comunicare – PRIME Iasi da start recrutarilor din acest an universitar. Inscrierile se desfasoara in perioada 7 – 14 octombrie 2014.

Primii pasi pentru a fi membru in asociatia PRIME Iasi incep prin completarea formularului de inscriere si prin realizarea unei provocari. Aceasta consta in construirea unei harti, in format digital sau traditional, utilizand toate resursele de care candidatul dispune, pentru a convinge ca merita sa faca parte din organizatie. Criteriile de evaluare sunt: creativitatea, modul de organizare, aspectul general, eficienta folosirii hartii pentru a-si expune personalitatea si realizarile acumulate. Alte informatii vor fi disponibile pe pagina de facebook PRIME Iasi, iar materialele realizate conform cerintelor solicitate vor fi trimise la adresa de e-mail: recrutariprimeiasi@yahoo.com.

Proiectul recrutari are scopul de a mari numarul membrilor asociatiei, selectand cei mai buni studenti de la Comunicare si Relații Publice, Jurnalism si Marketing. Anul acesta, PRIME Iasi iși extinde publicul tinta si isi propune sa atraga candidati de la Facultatea de Arte Vizuale si Design, Facultatea de Informatica, dar si alti studenti interesati de domeniul Relatiilor Publice.

Daca iti dorești sa faci cunostința cu PRIME Iasi, te invitam sa vii la prezentarea organizatiei pe data de 7 octombrie, la ora 20:15, in Amfiteatrul II 8, din corpul A al Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania si membra ANOSR – Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania.

Sursa foto: cronicadeiasi.ro

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Joburi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =

Vezi si

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lips…