Promo International – oferte de muncă fără comisioane

Compania Promo International este o companie ce are ca obiect principal de activitate selecția și plasarea forței de muncă. Compania oferă locuri de muncă în hoteluri și în restaurante în Anglia și în Grecia pe pozițiile de ospătar, personal bucătărie, personal curățenie, recepție, cameriste.

Pentru a putea pleca în una din aceste țări nu trebuie decât să plătești deplasarea la locul de muncă după ce primești oferta de muncă, de cazare și de masa de la angajator.

Compania nu percepe taxe de interviu sau de înscriere înainte de a pleca. Este recomandat totuși sa ai 100 de lire bani de buzunar daca vrei sa pleci în Anglia și minim 100 Euro dacă pleci în Grecia.

Taxele pentru serviciile oferite de companie le plătești după ce ai un loc de muncă, după ce primești primul salariu. (390 lire sterline dacă lucrezi în Anglia și 150 Euro dacă lucrezi în Grecia)

Pentru a primi un contract de muncă prin intermediul acestei companii trebuie doar să trimiți CV-ul în limba engleză cu poza ta în perioada 1 – 20 martie. Apoi, Promo International îl prezintă angajatorilor și după primești o ofertă de muncă.

Luna Martie vine cu o ofertă specială pentru doamnele și domnișoarele care vor să plece în una din cele două țări: vor avea parte de o reducere de 50 lire, respectiv 50 Euro.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − sixteen =

On Key

Citeste si

Festivalul Multicolor, ediția a VIII-a

Creat din dorinţa de a promova atât diversitatea culturală, cât şi cinematografia străină, Festivalul “Multicolor”, organizat de Comunitatea de Economie şi Afaceri Internaţionale (CEAI), a

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.