RCS-RDS face angajari in Iasi

Echipa RCS-RDS isi mareste echipa si face angajari printre iesenii cu studii cel putin medii. In aceasta luna compania de servicii de televiziune si internet scoate la concurs mai multe posturi pentru cei care isi doresc un job. Iata pentru ce poti aplica:

Operator Call-Center

Trebuie sa ai bune abilitati de comunicare si foarte bune cunostinte de utilizare a computerului, pe langa atitudinea proactiva.

Agent vanzari teren

Ai nevoie de experienta si cunostinte in domeniul telecomunicatiilor, sa fii participat la traininguri in domeniul vanzarilor si trebuie sa cunosti o limba de circulatie internationala.

Promoter

Cel putin studii medii, persoana pozitiva, diplomata, iar experienta reprezinta un avantaj.

Trimite CV-ul la adresa [email protected] si nu uita sa specifici la campul Subiect jobul pentru care aplici.

Sursa foto: smrtv.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − eight =

On Key

Citeste si

KEY – un nou proiect în oraș

Asociațiile studențești, AIESEC și PRIME Iași, și-au dat mâna pentru prima dată în vederea realizării unui proiect inovativ, menit să dezvolte pe plan local domeniul

Ofertele pentru Revelion în Iași

Zeci de restaurante şi baruri din oraşul Iaşi şi-au pus la bătaie ofertele pentru petrecerea nopţii de sfârşit de an. Majoritatea locurilor sunt deja rezervate.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.