Ryanair si Wizz Air cauta insotitori de bord la Iasi

Ryanair și Wizz Air organizează zilele următoare la Iași interviuri pentru însoțitori de bord. Dacă vreți să faceți parte din echipa Ryanair, trebuie să vă prezentați la concurs pe 7 iunie. Dacă vreți să deveniți parte a companiei Wizz Air, trebuie să susțineți concursul pe 15 iunie.

Ryanair va organiza, prin intermediul firmei Crewlink, un proces de recrutare pentru 100 de membri de echipaj, inclusiv în România. Compania va organiza o sesiune de recrutare în Iaşi pe 7 iunie.

Ryanair, cu sediul în Dublin (Irlanda) este o companie în plină ascensiune şi anul trecut a devenit cea mai mare companie aeriană din Europa în funcţie de numărul de pasageri, după transportatorul german Lufthansa. Ryanair a transportat anul trecut un număr de 117 milioane de pasageri, dintre care 1,5 milioane doar pe rutele pe care le operează din şi spre România.

Wizz Air organizeaza sesiune de recrutare la Iasi pe 15 iunie. Interviurile vor fi Open Day astfel ca oricine se poate prezenta (femei si barbati), daca indeplineste anumite conditii.

Conditii stewardesa Wizz Air:

– sa vorbesti limba engleza fluent

– diploma de bacalaureat obtinuta

– inaltime de minim 165 cm (fete) si 175 cm (baieti)

– fara tatuaje in locuri vizibile

– sa stii sa inoti

– sa ai minimum 18 ani

– experienta anterioara in relatii cu publicul sau vanzari constituie un avantaj

– sa nu ai dioptrii mai mari de +4/-4

– sa poti ajunge la aeroport in maximum o ora

Daca vrei sa fii stewardesa Wizz Air trebuie sa aduci cu tine CV, 2 poze (full-body & portret) si referinte. Interviul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor care indeplinesc conditiile de mai sus.

Sursa: ZiaruldeIasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Ziua barbatului in stil electronist

Liga Studenților Electroniști din Iași își sărbătorește și anul acesta ziua barbatului în stil electronist și nu oricum, ci printr-o petrecere dedicată bărbaților electroniști. Astfel,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.