S-a lansat primul site cu joburi din administratia publica

Chiar daca job-urile in cadrul unor institutii publice nu mai au cautarea din trecut, acestea nu trebuiesc ignorate. Nu de putine ori v-ati intrebat unde puteti gasi aceste job-uri care de obicei sunt deschise pentru candidatii ce beneficiaza de o „relatie”.

Aflati ca incepand de anul acesta, a fost lansat un site pe care se publica toate locurile de munca din sectorul public.

Site-ul www.publicjob.ro a fost realizat de un doctorand al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) si urmareste transparentizarea locurilor de munca de la stat.

Un astfel de concept sporeste sansele de reusita pentru candidatii care nu beneficiaza de o „relatie” sau „cunostinta”, care sa ii propulseze direct intr-o functie publica.

Voluntariat

PublicJob.ro ofera studentilor si tinerilor absolventi oportunitatea de a contribui la dezvoltarea continutului portalului prin realizarea unui stagiu de voluntariat (internship). Stagiile se adresează in special tinerilor cu interes in stiintele juridice ori cele administrative, fara a se limita insa la aceste ramuri. Stagiul cuprinde o durata de 3 luni, incepand cu luna octombrie 2012 si este neremunerata.

Mai multe detalii aici : http://www.publicjob.ro/voluntariat/

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.