Se cauta voluntari pentru Bun Venit la UAIC 2014

Vrei sa faci parte din echipa care organizeaza cel mai mare eveniment de orientare si informare pentru bobocii din Romania? Intre 27 si 29 septembrie are loc cea de-a patra editie, iar voluntarii sunt asteptati sa se inscrie.

Te poti implica in promovare daca esti o persoana creativa, interesata de publicitate, iti doresti sa afli cum se organizeaza un eveniment. Disponibilitate: 8 ore pe saptamana, intre 22 si 29 septembrie.

Te asemenea, poti sa te implici in comunicare daca esti o persoana sociabila si esti disponibil 4 ore/zi in aceeasi perioada de o saptamana.

In organizare se pot implica persoanele dinamice, flexibile, care sunt disponibile sa lucreze 4 ore pe zi.

Te alegi cu o experienta pe cinste, acces in echipa care organizeaza unul dintre cele mai mari evenimente educationale si primesti adeverinta de voluntariat de la Universitate. Tot ce ai de facut este sa completezi acest formular.

Sursa foto: www.ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × four =

On Key

Citeste si

Sărbătorile Iașului 2016 – Program

Municipalitatea a făcut public programul complet al Sărbătorilor Iașului, editia 2016. Evenimentele religioase vor fi separate de cele laice iar editia din acest an aduce

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.