Siemens creeaza peste 200 de locuri de munca

Compania a investit 4.5 milioane de euro intr-un centru de dezvoltare si cercetare in Cluj-Napoca. Acesta va functiona sub brandul companiei subsidiare Evosoft, urmand ca pe viitorii trei ani sa creeze locuri de munca pentru peste 200 de persoane.

Pana in anul 2017 Siemens intentioneaza sa angajeze 210 persoane care sa lucreze pe proiecte globale de dezvoltare de soft si produs pentru toate diviziile companiei. Sediul va fi cladirea Liberty Technology Park Cluj.

„Compania Siemens este prezenta in Cluj-Napoca de peste 20 de ani. Incepând cu luna august, facem un pas firesc: crestem intr-o noua directie si ne dorim sa recrutam cei mai buni ingineri din zona”, conform directorului executiv Siemens Romania. Decizia de a deschide un nou centru in cluj se datoreaza nivelului inalt de educare al tinerilor si a pozitiei geografice favorabile, dupa cum au declarat reprezentantii firmei.

Campania de recrutare a inceput prin intermediul platformelor online, parteneriatelor cu universitatile de profil tehnic si prin prezenta la targurile de joburi.

Sursa foto: www.housingwire.com

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =

On Key

Citeste si

Workshop IT organizat intre 14 si 15 noiembrie

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” prin Facultatea de Informatica organizeaza alaturi de Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Tehnice, Asociatia Romana pentru Inteligenta Artificiala si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.