Traininguri gratuite pentru studenti oferite de DSSA

Dă start carierei tale de succes alături de DSSA și pornește în aventura dezvoltării personale. Definește-ți viitorul alături de noi! În perioada 1-29 noiembrie 2016, Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA din UAIC), organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri menite să-ți deschidă drumul către o carieră de succes.

Trainingurile la care te poți înscrie în următoarea perioadă sunt:

 • Respirația în cânt și rolul cuvântului în abordarea partiturilor muzicale. Partea 1: Despre respirație; respirația costo-diafragmatică – te va ajuta să descoperi arta interpretării corecte a cântului.
  Miercuri, 9 noiembrie 2016, 10.00-12.00
 • Doctorat 1.0 – se adresează doctoranzilor care doresc să își îmbunătățească modalitatea de lucru, să afle instrumente și metode concrete de eficientizare a activității și de planificare a acesteia.
  Marti, 15 noiembrie 2016, 12.30-14.30
 • Tehnologia pentru studenție – te ajută să afli cum poți să folosești anumite software-uri astfel încât să te organizezi mai bine, cum să comunici mai ușor cu grupa ta, cum să lucrezi colaborativ online și multe altele.
  Miercuri, 16 noiembrie 2016, 10.00-12.00
 • Comunicarea în cadrul UAIC – vei afla care este circuitul documentelor și cui trebuie să te adresezi atunci când ai o solicitare sau dorești pur și simplu o îndrumare.
  Miercuri, 23 noiembrie 2016, 10.00-12.00
 • Setting goals – descoperi cum să-ți stabilești obiectivele și cum să identifici cele mai potrivite soluții pentru realizarea lor.
  Marti, 29 noiembrie 2016, 10.00-12.00

Înscrierile se fac la adresa: bit.ly/traininguriDSSAnoi16

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × one =

On Key

Citeste si

Internet gratuit oferit de Orange

De pe 25 martie anul acesta toti clientii Orange se pot conecta la internet cu ajutorul wireless Orange – una dintre primele retele din Europa

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.