Traininguri gratuite pentru studenti oferite de DSSA

Dă start carierei tale de succes alături de DSSA și pornește în aventura dezvoltării personale. Definește-ți viitorul alături de noi! În perioada 1-29 noiembrie 2016, Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA din UAIC), organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri menite să-ți deschidă drumul către o carieră de succes.

Trainingurile la care te poți înscrie în următoarea perioadă sunt:

 • Respirația în cânt și rolul cuvântului în abordarea partiturilor muzicale. Partea 1: Despre respirație; respirația costo-diafragmatică – te va ajuta să descoperi arta interpretării corecte a cântului.
  Miercuri, 9 noiembrie 2016, 10.00-12.00
 • Doctorat 1.0 – se adresează doctoranzilor care doresc să își îmbunătățească modalitatea de lucru, să afle instrumente și metode concrete de eficientizare a activității și de planificare a acesteia.
  Marti, 15 noiembrie 2016, 12.30-14.30
 • Tehnologia pentru studenție – te ajută să afli cum poți să folosești anumite software-uri astfel încât să te organizezi mai bine, cum să comunici mai ușor cu grupa ta, cum să lucrezi colaborativ online și multe altele.
  Miercuri, 16 noiembrie 2016, 10.00-12.00
 • Comunicarea în cadrul UAIC – vei afla care este circuitul documentelor și cui trebuie să te adresezi atunci când ai o solicitare sau dorești pur și simplu o îndrumare.
  Miercuri, 23 noiembrie 2016, 10.00-12.00
 • Setting goals – descoperi cum să-ți stabilești obiectivele și cum să identifici cele mai potrivite soluții pentru realizarea lor.
  Marti, 29 noiembrie 2016, 10.00-12.00

Înscrierile se fac la adresa: bit.ly/traininguriDSSAnoi16

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.