Balul Bobocilor – Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

Liga studenților de la Filosofie Iași (LSFI) organizează pe data de 15 noiembrie 2016, Balul Bobocilor al Facultății de Filosofie și Științe Social Politice din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Evenimentul ce este deja tradiție, va avea loc în Club Skye, începând cu orele 21:00. Anul acesta tema va fi Hollywood Night. Pe scena clubului va urca trupa PARAZIȚII alcătuită din CHELOO, OMBLADON și FREAKADADISK. Aceștia promit un show de zile mari.

Balul Bobocilor constă într-un concurs de Miss&Mister, în care cele 6 perechi vor oferi un spectacol de neuitat. Acestea vor trebui să realizeze câteva probe în urma cărora, prin jurizare, se vor alege câștigătorii. Printre probe se numără defilarea, coregrafia comună, proba de talent, proba supriză dar și alte probe ce vor crea o atmosferă relaxantă de care publicul se va bucura. Prin acest proiect ne dorim să facilităm integrarea bobocilor în universul studenției dar și să le oferim, în același timp, atât concurenților cât și participanților momente inedite de divertisment.

Vă invităm să fiți alături de noi la acest eveniment de mare anvergură, dar și să susțineți cele 6 perechi de boboci care vor concura sub îndrumarea coordonatorilor.

Persoanele de contact pentru cumpărarea biletelor: Buneanu Ancuța-0746/426.974; Toescu Andrei- 0768/259.830.

balul-bobocilor-facultatea-de-filosofie-si-stiinte-social-politice

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − three =

On Key

Citeste si

Admitere 2015 la UMF Iasi

Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi revine cu noi informatii despre admiterea la facultate 2015. Este vorba de perioada de depunere

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.