Balul Bobocilor – Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

Liga studenților de la Filosofie Iași (LSFI) organizează pe data de 15 noiembrie 2016, Balul Bobocilor  al Facultății de Filosofie și Științe Social Politice din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Evenimentul ce este deja tradiție, va avea loc în Club Skye, începând cu orele 21:00. Anul acesta tema va fi Hollywood Night. Pe scena clubului va urca trupa PARAZIȚII alcătuită din CHELOO, OMBLADON și FREAKADADISK. Aceștia promit un show de zile mari.

Balul Bobocilor constă într-un concurs de Miss&Mister, în care cele 6 perechi vor oferi un spectacol de neuitat. Acestea vor trebui să realizeze câteva probe în urma cărora, prin jurizare, se vor alege câștigătorii. Printre probe se numără defilarea, coregrafia comună, proba de talent, proba supriză dar și alte probe ce vor crea o atmosferă relaxantă de care publicul se va bucura. Prin acest proiect ne dorim să facilităm integrarea bobocilor în universul studenției dar și să le oferim, în același timp, atât concurenților cât și participanților momente inedite de divertisment.

Vă invităm să fiți alături de noi la acest eveniment de mare anvergură, dar și să susțineți cele 6 perechi de boboci care vor concura sub îndrumarea coordonatorilor.

Persoanele de contact pentru cumpărarea biletelor: Buneanu Ancuța-0746/426.974; Toescu Andrei- 0768/259.830.

balul-bobocilor-facultatea-de-filosofie-si-stiinte-social-politice

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 − eleven =

On Key

Citeste si

RCS-RDS face angajari in Iasi

Echipa RCS-RDS isi mareste echipa si face angajari printre iesenii cu studii cel putin medii. In aceasta luna compania de servicii de televiziune si internet

EUROINVENT 2016 la Palas Mall

Cea de a 8-a ediție a Expoziției Europene a Creativității și Inovării EUROINVENT are loc la Iași, în Atrium Palas Mall, între 19 și 21

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.