Cum puteti fi siguri ca ati ales formatia de nunta ideala?

Decizia de a angaja o formatie de nunta nu este tocmai simpla, iar acest lucru se intampla, in primul rand, pentru ca in acest domeniu de divertisment activeaza numeroase trupe. Multi doresc sa angajeze la nunta o formatie ideala, insa la fel de multi nu se concentreaza pe partea esentiala a lucrurilor.

In primul rand, trebuie sa se aiba in vedere cele mai importante aspecte: adica, solistii vocali si nivelul instrumental al muzicienilor. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa se urmareasca videoclipurile pe care formatia Bordianu Band le are pe Internet.

De regula, trupele isi prezinta pe Internet activitatea si, in prezentarile pe care le fac, includ videoclipuri cu fragmente filmate la evenimente similare pentru ca potentialii clienti sa poata realiza mai bine ce poate propune grupul. Asadar, viitorilor miri nu le ramane decat sa urmareasca cat mai multe videoclipuri si sa incerce sa isi imagineze ziua nuntii. Daca se vad in ziua nuntii alaturi de formatia respectiva, inseamna ca au gasit formatia ideala pentru ei, daca nu, trebuie sa continue cautarea pana cand gasesc formatia cu care rezoneaza. Este important sa se acorde atentie tuturor detaliilor care se pot vedea in videoclip: Melodiile sunt bine interpretate? Membrii formatiei sunt bine imbracati? Repertoriul corespunde pretentiilor?

Presupunand ca viitorii miri isi vor organiza nunta in Sibiu, insa au gasit o formatie nunta Bucuresti pe placul lor, acesta poate fi considerat un amanunt. Azi, trupele se pot deplasa oriunde in tara si in afara granitelor tarii, fara nici cea mai mica problema.

Inainte de a contacta formatia care le-a atras atentia, mirii trebuie sa mai faca cercetari. Informatiile despre experienta trupei, locurile in care a mai cantat, referintele pe care le are si daca include muzicieni profesionisti – toate acestea sunt aspecte importante. Aceste elemente permit cuplului sa cunoasca mai bine grupul, sa isi contureze o impresie asupra experientei si profesionalismului pe care le are si le ofera in acest tip de serviciu.

Repertoriul formatiei, cel mai important criteriu de selectie

Viitorii soti trebuie sa aiba clar stabilit in minte stilul de muzica pe care il doresc la nunta. Este foarte adevarat, trebuie sa gaseasca o trupa care ofera stilul de muzica dorit, dar trebuie sa se gandeasca si la atmosfera pe care o doresc la nunta.

Muzica de la nunta este un element important de luat in considerare care trebuie sa fie pe placul majoritatii invitatilor. Nu toti invitatii vor dori sa asculte folclor o noapte intreaga, dupa cum nu toti invitatii vor fi incantati sa asculte intreaga noapte melodii din repertoriul international. Din aceasta cauza trebuie sa se gaseasca un echilibru, de fapt, o formatie nunta cu un repertoriu foarte diversificat, precum „Bordianu Band”. O astfel de formatie va fi pregatita sa ofere cuplului o variante de melodii pentru cele mai importante momente ale nuntii: sosirea invitatilor, dansul mirilor, dansul miresei cu tatal sau, sosirea tortului, aruncarea buchetului s.a.m.d.

In concluzie, idealul este un termen relativ – ceea ce considera ideal un cuplu in materie de muzica, pentru un alt cuplu poate fi anost. Orice cuplu va gasi formatia de nunta ideala in conformitate cu perceptiile sale, dar pentru ca acest lucru sa fie posibil, rabdarea si o minima cercetare a pietei de profil sunt esentiale!

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + twenty =

On Key

Citeste si

BRD face angajari in Iasi

Institutia financiara scoate la concurs in aceasta perioada mai multe joburi, disponibile in orase din toata tara. BRD-Groupe Societe Generale asteapta CV-ul tau pentru postul

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.