Detaliile care fac diferenta la o nunta

Nunta – cel mai frumos eveniment din viata unui cuplu presupune chieltuieli mari, mult stres dar are si satisfactii pe masura. Felul in care se simte lumea la eveniment influienteaza “darul” pe care acestia il fac la final. Din acest considerent sunt cateva detalii de care trebuie sa tii cont :

1. Invitatii nunta
Prima impresie pe care si-o pot face oamenii despre marele eveniment este dat de invitatiile de nunta. Incearca sa gasesti o tematica a nuntii si invitatiile se le realizezi in concordanta cu ea. Incearca sa personalizezi mesajul din interior, astfel incat cei care il citesc sa fie placut impresionati si sa-si doreasca sa vina la nunta.
Nu fa rabat de la calitate pentru ca invitatiile sunt relativ ieftine, incepand cu 1 leu si ajungand pana la 7 lei/bucata.

2. Marturiile
Alt aspect care face diferenta la o nunta, sunt marturiile pe care le oferiti celor prezenti. Acum sunt in voga pozele facute pe loc cu mirii dar poti opta si pentru ceva personalizat. Alte idei interesante : borcanele de dulceata home made, sticle de tuica, caricaturi etc.

3. Plicuri bani nunta
Pentru a evita confuziile si momentele stanjenitoare in cazul in care invitatii au uitat sa aduca cu ei un plic pentru bani, este recomandat sa puneti pe mese plicuri pentru bani care sa fie si nomineta. Si plicurile sunt ieftine de cumparat dar sunt foarte practice.

4. Caserole pentru tort
Marea majoritate a persoanelor pleaca de la nunta dupa ultimul fel de mancare si nu mai reusesc sa prinda tortul. Ar fi foarte frumos sa fiti pregatiti cu caserole din plastic pentru a le oferi felia de tort la pachet.

5. Gheata carbonica pentru bauturi
Gheata carbonica pentru bauturi este un alt detaliu de efect care poate fi pusa in sampania de primire a invitatilor pentru un moment memorabil.
Gheata carbonica nu este toxica si poate fi pusa si in carafele de vin sau poate fi folosita pentru fumul greu de la dansul mirilor.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + twenty =

On Key

Citeste si

Caravana MasterChef la Iași!

Gustul preselecțiilor MasterChef va cuprinde în acest weekend Moldova! Sâmbătă, 30 mai, începând cu ora 09:00, toți cei pasionați de gătit sunt așteptați la hotel

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.