Dulciuri la Bojdeucă

Sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 10:00, la Muzeul „Ion Creangă” se va desfășura evenimentul „Dulciuri la Bojdeucă”, organizat de Camera Agricolă Județeană Iași și Muzeul Național al Literaturii Române Iași.

La eveniment vor participa producători locali care vor prezenta dulciuri, produse de patiserie, fructe, miere de albine etc. De asemenea, va avea loc o sesiune live de preparare a magiunului, la care sunt invitați participanți de orice vârstă. La final sesiunii se va gusta rezultatul.

Pentru copii au fost pregătite două concursuri de pictat dovlecei și ascuns punguțe cu mere. Pe tot parcursul manifestării vor avea loc momente artistice.

Monica Pandelea, directorul executiv al Camerei Agricole Județene Iași, a declarat: „Ne reîntâlnim la Bojdeucă sâmbăta aceasta, cu micii şi marii consumatori de produse autentice locale. Un alt prilej de bucurie şi un proiect nou împreună cu echipa Muzeului Literaturii Române. Concursurile și multe, multe surprize dulci: prăjituri, plăcinte, sucuri de fructe, magiun de prune cu gust autentic românesc, îi așteaptă pe ieşeni la evenimentul dedicat toamnei < Dulciuri la Bojdeucă>.”

Evenimentul „Dulciuri la Bojdeucă” este organizat în parteneriat cu Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” și Grădinița cu program prelungit nr.12, Iași.

Dulciuri la Bojdeucă

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 9 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.