Afla cum poti slabi cu activitati casnice. Super aplicatie online de la Coca Cola

Poate ca te trezesti de dimineata cu gandul ca vei face sport azi, dar mai mereu pe parcursul zilei apar fel de fel de activitati care te demotiveaza si te fac sa-ti pierzi interesul pentru aceasta activitate.

Potrivit unui nou studiu realizat de Coca-Cola, 32% dintre persoanele intervievate au spus ca nu au motivatia necesara pentru a adopta un stil de viata activ,

iar pentru 21% dintre respondenti banii reprezinta principala bariera care ii opreste sa aiba o viata activa.

Pentru a convinge cat mai multi oameni sa adopte un stil de viata activ, Coca-Cola Great Britain (CCGB) a conceput aplicatia „Work It Out Calculator”,disponibila pe site-ul www.coca-cola.co.uk/workitout, care subliniaza importanta raportului dintre energia primita si energia cheltuita.

Aplicatia sugereaza o multitudine de sporturi, de la jogging la ciclism si bowling pana chiar la folosirea aspiratorului în locuinta, pentru a se potrivi cu diverse stiluri de viata, situatii si stari de dispozitie. Scopul este acela de a gasi o activitate fizica care sa se potriveasca chiar si acelor persoane care au un program extrem de aglomerat.

De exemplu, probabil ca nu stiai: curatarea locuintei cu aspiratorul, care consuma in medie 3 ore pe saptamana echivaleaza din punct de vedere al consumului de calorii cu o sedinta de yoga de o ora si jumatate.

De asemenea, efortul depus pentru a calca rufele curate timp de 20 de minute pe saptamana echivaleaza cu 10 minute de mers cu bicicleta.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nine + 1 =

On Key

Citeste si

Expozitii de design vestimentar

Weekend-ul acesta vă puteți delecta privirile și vă puteți relaxa vizitând cele două expoziții prezente în Iulius Mall, respectiv la Galeria de artă UAPR filiala

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.