Afla unde poti juca fotbal, tenis, baschet in Iasi

Daca doriti sa profitati de vremea frumoasa din aceste zile si sa faceti miscare afara intr-un spatiu organizat puteti alege intre terenuri de fotbal, tenis, baschet si plimbari cu bicicleta. Din cauza numarului mare de solicitari, este recomandat sa sunati din timp pentru a face rezervari. Mai jos aveti enumerate cateva dintre locurile pe care vi le recomandam.

(P) Cele mai bune oferte la articole sportive le gasesti aici.

  • FOTBAL

Baza sportiva a Universitatii de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (USAMV)

Aici se poate juca fotbal pe doua terenuri, fiecare cu o suprafata de 42X20 de metri, indicat pentru meciuri intre echipe de 6+1 jucatori. Deoarece baza sportiva nu este una special pentru agrement, ci a fost construita pentru studentii USAMV, terenurile pot fi inchiriate numai la finalul programului didactic, respectiv dupa ora 18:00, de luni pana vineri, respectiv in weekend. „Costul pentru inchirierea unui teren este de 100 de lei pentru o ora. Cine doreste sa joace trebuie sa-si aduca propriile mingi. Pentru cei care vin cu familia, copiii se pot juca pe terenul multifunctional din baza”, a declarat Florin Murariu, profesor de sport la USAMV. Terenurile de fotbal pot fi rezervate la numarul de telefon 0744.583.839.

Baza sportiva situata in Metalurgie, langa COMBETON

Cu dimensiuni de 60X30 de metri, terenul in cauza este cel mai mare din Moldova, permitand desfasurarea in bune conditii a meciurilor intre echipe de 7+1 jucatori.

Preturile pentru o ora de joc pe teren sunt de 50 de lei pana la ora 18:00, 100 de lei de la ora 18:00 pana la aprinderea instalatiei de nocturna, dupa care tariful devine 120 de lei. „Pentru grupurile care isi respecta programarile facute, avem o promotie. La cinci rezervari consecutive, a sasea este gratuita. Maieurile si mingile de joc sunt asigurate de noi”, a indicat Viorel Agache, directorul sportiv al bazei din Metalurgie. Tot aici se mai poate juca si fotbal-tenis, pretul practicat fiind de 5 lei de persoana pe ora.

Terenurile din Metalurgie pot fi rezervate la numarul de telefon 0749.178.714.

  • BASCHET

Baza sportiva situata in Metalurgie, langa COMBETON
Amatorii de baschet au si ei la dispozitie un teren special amenajat, cu dimensiuni de 27X15,5 metri si o suprafata sintetica de tartan. O ora de joc pe acest teren costa 50 de lei.

Terenurile din Metalurgie pot fi rezervate la numarul de telefon 0749.178.714

  • TENIS

Clubul sportiv din spate la Kaufland Pacurari.

In cadrul acestui complex se afla 7 terenuri de tenis. Pana la ora 14:00, o ora de joc costa 15 lei, de la ora 14:00 pana la aprinderea nocturnei se plateste 25 de lei, respectiv 30 de lei pentru jocul la lumina artificiala. in acest pret este inclusa si folosirea rachetelor si mingilor de la baza noastra”, a explicat Razvan Tudor, antrenor si directorul bazei sportive din Pacurari. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0745.395.838

Teren de tenis in Bucium

Un alt teren de tenis mai poate fi gasit in Bucium, la o pensiune amplasata imediat langa releu. Costul pentru o ora de joc este de 30 de lei, in pret fiind inclusa si utilizarea echipamentului de joc.
Desi este diferita de zgura, suprafata de joc de aici este de asemenea inceata, respectiv iarba sintetica. Rezervarile se pot face la telefon 0744.626.238.

Daca mai aveti informatii despre alte locuri va asteptam cu interes comentariile.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 12 =

On Key

Citeste si

Evenimente de 1 iunie la Palas Iasi

În week-end-ul în care Palas marchează trei ani de la inaugurare, ansamblul urbanistic sărbătoreşte şi Ziua Copilului cu cele mai frumoase evenimente pentru întreaga familie:

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.