Beneficiile de a detine un animal de companie

A deține un animal de companie înseamnă automat și muncă în plus, dar totuși beneficiile pe care acestea le aduc merită tot efortul din lume. De ce? Pentru că deținătorii de animale sunt mai fericiți și mai sănătoși, conform numeroaselor studii realizate de cercetătorii americani.

Cercetătorii de la American Psychological Association cred că animalele de companie reprezintă o sursa pentru dezvoltarea calitatilor sociale și emoționale; asupra persoanelor introvertite efectul benefic este si mai pronunțat. “Am observat că deținătorii de animale de companie se descurcă mai bine atât la serviciu cât și în ceea ce privește viața personală.” a declarat dr. R. Allen McConnell de la Universitatea din Miami.

Dacă nu deții deja un animal de companie poți să mergi la un petshop și să îți alegi prietenul de nadejde perfect, sau poți să-l alegi chiar din străinătate, pentru că http://www.transport-animale.net te va ajuta să îl transporți în siguranță până la tine acasa.

Serviciul de transport animale international a devenit foarte bine pus la punct și îți va transporta animalul dorit în siguranță și în conformitate cu cele mai riguroase standarde.

Cum te pot ajuta animalele de companie pentru prevenirea bolilor mentale? S-a demonstrat că acestea stimulează conversațiile, devenind medicament instantaneu anti-anxietate. De asemenea, sunt adevărate remedii antistres; activitățile pe care trebuie să le întreprinzi având un cățel sau o pisică, reduc considerabil nivelul grijilor și a stresului de zi cu zi.

Sunt un adevărat ajutor în dezvoltarea personalității copiilor, mai ales a acelora care nu au un frate sau o soră. Animalele de companie le dezvoltă acestora empatia, le crește respectul de sine și față de ceilalți și se integrează mult mai ușor în societate.

Animale nu sunt doar blânde și prietenoase, ci ele ne pot arăta care este adevăratul rost al vieții: dragostea și devotamentul. Ele ne învață ce înseamnă afecțiunea pură, încredere și compasiune, și vor aduce în sânul oricărei familii mai multă fericire și liniște.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 10 =

On Key

Citeste si

Cum poti castiga bani de la Facebook

Specialistii in domeniul sigurantei online care descopera o scapare a programatorilor Facebook sunt recompensati cu ajutorul unui program gandit de conducerea retelei de socializare, anunta

Internship pentru NNC Services

Compania NNC Services este în căutare de interni dornici să învețe și să lucreze în Marketing și Lead Generation. NNC Services caută studenți/masteranzi pasionați de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.