Home Stiri Beneficiile de a detine un animal de companie

Beneficiile de a detine un animal de companie

4 minute de citit
0
0

A deține un animal de companie înseamnă automat și muncă în plus, dar totuși beneficiile pe care acestea le aduc merită tot efortul din lume. De ce? Pentru că deținătorii de animale sunt mai fericiți și mai sănătoși, conform numeroaselor studii realizate de cercetătorii americani.

Cercetătorii de la American Psychological Association cred că animalele de companie reprezintă o sursa pentru dezvoltarea calitatilor sociale și emoționale; asupra persoanelor introvertite efectul benefic este si mai pronunțat. “Am observat că deținătorii de animale de companie se descurcă mai bine atât la serviciu cât și în ceea ce privește viața personală.” a declarat dr. R. Allen McConnell de la Universitatea din Miami.

Dacă nu deții deja un animal de companie poți să mergi la un petshop și să îți alegi prietenul de nadejde perfect, sau poți să-l alegi chiar din străinătate, pentru că http://www.transport-animale.net te va ajuta să îl transporți în siguranță până la tine acasa.

Serviciul de transport animale international a devenit foarte bine pus la punct și îți va transporta animalul dorit în siguranță și în conformitate cu cele mai riguroase standarde.

Cum te pot ajuta animalele de companie pentru prevenirea bolilor mentale? S-a demonstrat că acestea stimulează conversațiile, devenind medicament instantaneu anti-anxietate. De asemenea, sunt adevărate remedii antistres; activitățile pe care trebuie să le întreprinzi având un cățel sau o pisică, reduc considerabil nivelul grijilor și a stresului de zi cu zi.

Sunt un adevărat ajutor în dezvoltarea personalității copiilor, mai ales a acelora care nu au un frate sau o soră. Animalele de companie le dezvoltă acestora empatia, le crește respectul de sine și față de ceilalți și se integrează mult mai ușor în societate.

Animale nu sunt doar blânde și prietenoase, ci ele ne pot arăta care este adevăratul rost al vieții: dragostea și devotamentul. Ele ne învață ce înseamnă afecțiunea pură, încredere și compasiune, și vor aduce în sânul oricărei familii mai multă fericire și liniște.

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Tudor Perian
Incarca mai multe Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 8 =

Vezi si

Esti programator? Vrei sa salvezi lumea prin cod? Atunci Hackathonul Challenge Accepted este pentru tine @ 7 – 9 iunie 2019

Pasionații de IT din țară sunt invitați să dezvolte aplicații pentru situații de urgență d…