Briobill ofera un proces financiar complet la costuri accesibile

Antreprenoriatul este una dintre marile dorinte ale tinerilor. Insa, cand se hotarasc sa mearga in aceasta directe, multi tineri nu sunt constienti de toate probleme si provocarile care le aduce propria afacere.

Conform celor declarate de multi antreprenori din Romania una dintre probleme este reprezentata de contabilitatea firmei. Aceasta poate deveni un cosmar daca afacerea este mica si tinerii incearca sa reducera cat mai mult costurile si vror sa se descurca singuri.

Insa, in ajutorul tututor acest tineri care nu au cunostinte avansate de contabilitate si pierd foarte mult timp cu emiterea facturilor vine BrioBill.
Acesta este un program de contabilitate care:
– este rapid si usor de folosit datorita designului sau
– se pot emite facturile de oriunde fiind necasar doar acces la internet
– simplifica procesele financiare pe intelesul tuturor

proces-financiarBrioBill nu este doar un simplu program de emitere facturi ci va pune la dispozitie un proces financiar complet. Stim ca acest procedeu nu este intotdeauna usor, nu toti clientii sunt bine-platitori dar programul iti vine in ajutor si in astfel de cazuri, putand emite si somatii de plata sau chiar putand redirectiona cazul catre cabinetul de avocatura.

Securitatea este unul din punctele forte. Briobill permite definirea drepturilor de access pe fiecare pagina pentru utilizatorii sai si automatat si doar la anumite firme din grup. Un exemplu de utilizare a acestei functie de securitate este pentru a restrictiona accesul secretarei la vizualizarea incasarilor firmei.

management-financiar
Managementul financiar

Pentru a cunoaste situatia financiara a firmei si pentru a preconiza cheltuielile si veniturile pe urmatoarele luni se pot folosi sistemele EPR. Insa, pretul acestora este destul de mare si BrioBill vine in ajutor oferind date statistici si control asupra intregului proces financiar, la un tarif si volum de munca accesibil.

Pasiunea acestei tinere echipe din spatele acestui program contabil a facut posibila crerea si inglobarea unei mari diversitati de functionalitati care acopera toate necesitarile si dorintele antreprenorilor:
– facturi proforme
– avize
– facturi recurente
– chitante
– estimare buget
– neplatitoare de TVA
– incasari partiale
– facturi direct in email-ul clientului
– export PDF
– management financiar
– registru incasari-cheltuieli
– urmarirea restantelor
– calcule automate
– siguranta datelor
– mai multi utilizatori

Daca nu sunteti convinsi ca Briobill va poate ajuta afacerea aveti posibilitatea sa il incercati gratis, timp de 60 de zile. .

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 + sixteen =

On Key

Citeste si

Conferinta despre performanta la Palas Mall

Pe 28 august Fundatia Licinium ti-a pregatit o conferinta inspirational-motivationala intitulata „Performanta nu are limite”. Aceasta va fi sustinuta de catre primul speaker motivational cu

Marsul Absolventilor – FIE 2016

Tradiționalul Marș al Absolvenților este organizat în cadrul #FIEIasi de către toate universitățile ieșene. Marșul se termină pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, unde are loc super

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.