Cafeneaua Starbucks s-a deschis la Palas Mall

Astăzi s-a deschis mult așteptata locaţie de unde vă puteţi alege aroma preferată de cafea dintre numeroasele sortimente ale celebrului brand american Starbucks, la Palas Mall, intrarea dinspre Eon.

„Prin noua cafenea Starbucks deschisă la Iași facem încă un pas în strategia noastră de dezvoltare. Am decis să fim prezenţi în cel mai frumos oraş din inima Moldovei pentru a le oferi ieşenilor experienţa Starbucks și atmosfera specială a cafenelelor noastre”, a declarat Costin Gheorghiu, District Manager Starbucks România.

Ieşenii se pot delecta cu cele mai populare și iubite sortimente de băuturi Starbucks – Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de băuturi reci Frappuccino, dar și ceaiuri și ciocolată caldă, alături de o gamă variată de prăjituri și produse de patiserie. De asemenea, vor putea achiziționa pentru acasă ceaiuri și cafele boabe, precum și căni, termosuri și accesorii pentru preparat cafeaua.

Istoria Starbucks începe în 1971, în Seattle, când primul magazin a fost destinat vânzării de cafea boabe. Din 1976 magazinele au început să servească și cafea, iar abia din anul 1986, odată cu venirea la conducere a lui Howard Schultz, Starbucks a introdus arta espresso și a început să servească băuturile atât de îndrăgite azi.

În România, Starbucks a intrat pe piață în anul 2007, cu prima cafenea deschisă în Bucureşti. În prezent, există 11 cafenele la nivel național – opt situate în București, una în Constanța, una în Cluj-Napoca și una în Timișoara.

Sursă foto: facebook.com/starbuckscoffee

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 3 =

On Key

Citeste si

Business Girls

Inspire Group vine în întâmpinarea susținătorilor diversității cu cea de a II-a editie a evenimentului Business Girls. Cele mai noi date de la Registrul Comerţului

AeroDrive Show

Asociatia Aeronautica Romana si Aeroportul Iasi anunta Iacarii Acrobati si Napoca Rally Academy printre participantii la AeroDrive Show Iasi 2015. Duminica 14 iunie incepand cu

Cafea in gradina – Gradina Botanica

Prăjitoria de cafea “Prăjitorul din Oz” organizează o după-amiază de duminică în aer liber, cu degustare de cafea și prezentare a metodelor de preparare. Primul

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.