Cand se incheie lucrarile de pe ruta Tudor Vladimirescu – Calea Chisinaului

Santierul deschis pe Calea Chisinaului a condus la modificari in circulatia tramvaielor, fiind modificate rutele pe care circula 7 si 8. Schimbarile vor ramane in vigoare pana la finalul lunii viitoare, cand se preconizeaza finalizarea lucrarilor de inlocuire a sinelor din zona CET-Tesatura.

Conform reprezentantilor municipalitatii citati de BZI „Dupa terminarea legaturilor la sina din aceasta zona, tramvaiele vor reveni atât în Tudor Vladimirescu, cât si în Zona Industriala pâna la Baza 3″. Cand vor fi finalizate lucrarile se va realiza legatura cu ajutorul tramvailor Copou – Tudor Vladimirescu – Calea Chisinaului (în dreptul CET, vagoanele vor vira la dreapta) – Podu Ros – Copou. Lucrarile fac parte din proiectul european „Modernizarea retelei de linii de tramvai în polul de crestere” ce se finalizeaza in luna iulie a anului urmator.

Biletele si abonamentele raman valabile pe traseele vechi.

Sursa foto: curierul-iasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =

On Key

Citeste si

Olimpiada Studentilor, editia a VIII-a

Continuând tradiția și în acest an, Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii (ASAFCI), cu sprijinul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, va

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.