Cat timp mai ai reducere la CFR pe baza carnetului de student

Carnetele de student vizate pentriu 2013/2014 iti asigura reduceri la cursele CFR pana pe 31 octombrie. Elevii beneficiaza in baza carnetului de elev de o reducere de 50% pana pe 12 octombrie la trenurile Regio si intre 20-30% pentru trenurile InterRegio.

Conform reprezentantilor CRF se „recomandă elevilor şi studenţilor să îşi achiziţioneze din timp biletele/abonamentele dorite pentru a călători spre/dinspre locul în care învaţă”. Reducerile sunt valabile doar pentru clasa a doua.

Conform unui comunicat remis de MediaFax se mai precizeaza urmatoarele: „Până la data de 12 octombrie 2014 inclusiv, elevii vor beneficia de bilete/abonamente cu reducere în baza carnetului de elev vizat pentru anul şcolar 2013-2014, iar elevii din clasele I şi elevii din clasele a IX-a în baza unei adeverinţe eliberată de către unitatea de învăţământ de apartenenţă, în cazul în care aceasta nu le-a eliberat carnetul de elev”.

Studentii la zi din invatamantul de stat sau privat beneficiaza de o reducere de 50% pentru un numar nelimitat de calatorii cu trenurile Regio, iar cupoanele asigura 24 de calatorii cu trenurile InterRegio la jumatate de pret. Persoanele care merg in fiecare zi cu trenul pentru a ajunge la facultate pot achizitiona abonamente cu 75% reducere.

De la 1 noiembrie legitimatiile de calatorie vor fi eliberate in baza legitimatiei de student.

Sursa foto: stiripesurse.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + nine =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.