Cateva metode de a te lasa de fumat

Cand vine vorba de renuntarea la fumat, exista o sumedenie de tehnici care mai de care mai neortodoxe. Va vom prezenta 5 astfel de metode care va pot scapa de acest viciu.

1. Treci pe tigari electronice

Oferind aceiasi placere ca fumatul aceste tigari electronice va pot ajuta sa scapati de pericolele fumatului traditional fara a inlatura actiunea in sine. Au devenit foarte populare si la noi in tara si se gasesc in magazine de specialitate.

Functionare : De fiecare data cand inhalati din tigara electronica, un senzor de presiune activeaza bateria, care alimenteaza atomizatorul (vaporizatorul); acesta se incalzeste si, sub efectul caldurii, lichidul de tigara se evapora, dand astfel senzatia de fumat. Preturile difera in functie de modelul ales, dar incep de la 100 lei.

2. Piatra vanata

Pune tigarile pe o strecuratoare deasupra unei farfurii pline cu piatra vanata si lasa-le de seara pana dimineata. Cand veti aprinde prima tigara veti simti o senzatie de greata si vi se diminua dorinta de a fuma. Aceiasi senzatie o veti simti si daca inmuiati tigarile in lapte.

3. Mesteca frunze de menta

Mestecarea de frunze de menta proaspata iti calmeaza dorinta de a fuma, la fel ca atunci cand te speli pe dinti. Pastreaza in frigider o legatura de menta proaspata sau tine ghivece cu menta in bucatarie si mesteca cateva frunze cand ai chef de o tigara. Poti sa mesteci si un baton de lemn dulce sau de scortisoara, care te vor calma daca vrei sa tii o tigara in coltul gurii.

4. Provoaca-ti o gripa

Poate parea o gluma dar nu este. Provoaca-ti o raceala seriosa cu stat la pat pentru cateva zile bune (spalate pe cap si imediat afara sau fa jogging seara in tricou) Apoi treci la ceaiuri, nurofen si alte tratamente. Bea ceaiuri cu gust cat mai scarbos  dar utile pentru raceala. Un ceai de ceapa iti va taia cu siguranta pofta de tigara. Daca metoda reuseste repet-o mai des 🙂

5. The hard way

Cauta pe internet povesti ale oamenilor care s-au imbolnavit de la fumat si citeste-le pana nu iti va mai veni sa pui tigara in gura. Cu siguranta acele povesti te vor marca si te vei gandi de 2 ori inainte sa fumezi. Stiu ca este o metoda extrema dar cu siguranta este eficienta. Cand scoti o tigara din pachet iti va veni in minte acel om pe patul de spital sau cu perfuzii si vei arunca pachetul la primul cos.

Articol recomandat de vipercig.ro – magazin online de tigari electronice.

Sursa foto : dcnews.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.