Home Stiri Cel mai mare targ al universitatilor din Estul Europei ajunge la Iasi

Cel mai mare targ al universitatilor din Estul Europei ajunge la Iasi

3 minute de citit
0
0

Tinerii absolventi de liceu sau de facultate au ocazisa sa participe la Romanian International University Fair (RIUF), cel mai mare targ la care vor fi prezente universitati din toata lumea. Evenimentul va avea loc pe 9 noiembrie 2014.

Cea de-a XV-a editie isi propune ca in aceasta toamna vizitatorii sa aiba la finalul vizitei o perspectiva de ansamblu asupra ofertei educationale actuale. Cel mai mare targ din Romania si Estul Europei aduce anual peste 100 de institutii educationale din peste 20 tari pentru a lua contact cu viitorii studenti romani.

Conform organizatorilor „Concret, tinerii care doresc sa studieze in strainatate nu trebuie sa rateze acest eveniment. Marturie stau povestile catorva studenti ieseni care au avut incredere in oferta educationala si au reusit sa-si continue studiile peste hotare. Cei care isi doresc sa traiasca experiente asemanatoare, dar considera ca nu detin suficiente informatii, pot discuta direct cu reprezentantii a peste 50 de universitati din lume, prezenti la RIUF. In plus, acestia pot participa la workshop-uri si seminarii in cadrul carora vor fi prezentate cele mai relevante detalii referitoare la modul in care tinerii pot studia peste hotare”.

Cei prezenti vor putea stabili conexiuni cu institutii de presitgiu din tara sau din afara, pot afla informatii despre ce inseamna sa fii student aici sau in afara granitelor. De asemenea, au ocazia de a afla diferite oportunitati de cariera si de a lua parte la concursuri.
Sursa foto: annuece.blogspot.com

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 9 =

Vezi si

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lips…