Home Campus The Color Run Iași

The Color Run Iași

3 minute de citit
0
0

Pregătește-te să visezi în culori! Pentru prima dată, orașul Iași este pe harta locațiilor The Color Run România. Pe 24 iunie 2017, de la ora 14:00, Palatul Culturii Iași.

The Color Run Dream Tour 2017 îi va aduce pe Color Runneri într-o lume în care totul este posibil și îi inspiră să-și transforme visurile în realitate pe parcursul celor 5 km magici.

În premieră, participanții vor lua startul printr-un tunel învăluit în ceață, cu mai multă muzică decât niciodată. Alergătorii vor simți că plutesc de fericire în Cloud Zone.

Te așteptăm la Palatul Culturii, să pășești într-o lume în care totul este posibil, unicornii sunt reali, iar norii de spumă fac ca totul să fie grozav.

La final, medalia cu magicul Unicorn, Dream Wall-ul și norii de spumă te fac să visezi în culori!

The Color Run – cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica în culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. The Color Run™ a luat amploare odata cu lansarea sa, în ianuarie 2012 si a crescut de la peste 50 de evenimente si 600.000 de participanti in 2012 la mai mult de 225 de editii si peste patru milioane de alergatori in 2015. Din 2014 The Color Run™ a ajuns si în Romania!

In al IV-lea an, 2017, pregateste-te sa visezi in culori! The Color Run Dream Tour 2017 ii aduce pe Color Runeri intr-o lume in care totul este posibil si ii inspira sa-si transforme visurile in realitate pe parcursul celor 5 km magici.

Taxa de inscriere variaza in functie de perioada inscrierii si de pachetul ales, de la 79,99 la 199,99 lei. Un procent din taxa ta de participare la cea mai vesela cursa alearga catre adolescentii din GROW, pentru a-i ajuta sa-si descopere valorile si sa-si aleaga drumul in viata! GROW este un proiect pentru liceenii cool, organizat de Scoala de Valori si AIESEC, cu traineri internationali, workshop-uri practice si multa distractie!

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Simona Ilies
Incarca mai multe Campus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − nine =

Vezi si

Ce rochii alegi pentru o tinuta de cocktail trendy?

Cea mai simplă alegere evident ca este clasica rochie neagră (little black dress-LBD), car…