Cum pot tinerii din Romania sa castige mii de euro in SUA, Elvetia, Koreea sau Senegal

Principalul obstacol pentru tinerii care vor sa lucreze dupa absolvirea cursurilor universitare este lipsa experientei. In aceste conditii internship-urile reprezinta cea mai simpla modalitate de acumulare a experientei si chiar de a obtine venituri consistente. In plus, cunoasterea de locuri si civilizatii noi reprezinta un avantaj major pentru oricine opteaza spre un astfel de program.

Cele mai exotice internshipuri platite de pe platforma de recrutare SmartDreamers se adreseaza absolventilor de studii superioare si vin din partea AIESEC, cea mai mare asociatie studenteasca globala. Posturile sunt in domenii precum educatie, marketing, vanzari sau management si pot aduce internilor venituri lunare de pana la 3700 de dolari!

Pentru a aplica la internship-urile AIESEC, candidatii trebuie sa nu fi absolvit de mai mult de doi ani ultima forma de invațamant, sa aiba pana in 29 de ani, sa cunoasca limba Engleza la nivel avansat si sa aiba o experienta minima de 6 luni in domeniul respectiv, fie experienta de munca, fie de voluntariat.

Programele de internship marca AIESEC pe diverse poziții in companii din Europa aduc cele mai mari venituri lunare. Astfel, pentru un internship de Management Intern in Elvetia, la Basel, candidatii trebuie sa cunoasca limba Engleza, sa fie licentiati si sa aiba cunoștințe de Management prin proiect si Training/Facilitare. Veniturile sunt excelente! Astfel, cel care va fi ales sa ocupe aceasta pozitie va caștiga 3100 de dolari dupa prima luna de lucru. Tot in Basel, dar pentru o pozitie de Management Assistant, castigul lunar este de 3700 de dolari! Programul de internship dureaza un an.

Pe un post asemanator, dar la o scoala din Londra, un intern va caștiga 2805 dolari dupa prima luna. Ca si in cazul internship-ului din Elvetia, contractul are o durata de un an. Candidatul ideal pentru acest internship trebuie sa fie capabil sa ajute la dezvoltarea si pregatirea resurselor pentru activitatile de invatare in concordanta cu planurile stabilite, sa observe performantele elevilor si sa ofere feedback profesorilor in ceea ce priveste progresul fiecarui elev in parte.
Internship-urile din Asia inseamna experienta, bani și amintiri de neuitat

Tinerii carora nu le e teama sa ajunga pe alte continente pentru a face primii pasi in vederea unei cariere pot opta pentru state precum Koreea de Sud, Myanmar sau India, dar nu sunt de neglijat nici internshipurile din Senegal si Statele Unite.

In Koreea se cauta zece profesori de Limba Engleza, remuneratia fiind de 430 de dolari pe luna, programul fiind pe o durata de trei luni de zile. In India, in localitatea Kolkata, e nevoie de un profesor de Limba Spaniola pe o durata de 15 saptamani. Candidatii trebuie sa aiba minima experienta in domeniu, iar venitul lunar este de 401 dolari pe luna.

Foarte atractive sunt și pozitiile de Marketing Intern. In Myanmar, candidatul selectat pentru poziția aflata in concurs va primi 400 de dolari in fiecare luna (timp de 18 luni), dar i se asigura si cazare gratuita. Candidatii trebuie sa cunoasca Limba Engleza si sa fie licentiati, experienta nefiind o conditie, astfel ca posturile sunt ideale pentru majoritatea romanilor absolventi de studii superioare si care vor sa descopere lumea.

 

Mai multe aici.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.