Cuza urca in Clasamentului International al Universitatilor

Patru universitati din Romania se afla in Clasamentului International al Universitatilor 2014 – QS World University Rankings. Cuza a reusit sa se mentina in acest top si chiar a urcat fata de pozitia pe care a detinut anul trecut.

In 2013 UAIC a fost prima institutie de invatamant din Romania inclusa in top 800 mondial, clasandu-se intre locurile 700 si 800. Anul acesta a reusit sa se claseze pe pozitiile 700+.

Celelalte trei universitati din tara incluse inClasamentului International al Universitatilor 2014 – QS World University Rankings sunt Universitatea din Bucuresti – pozitiile 651-700, Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca – pozitiile 701+, iar Universitatea de Vest din Timisoara se afla tot in zona pozitiilor 701+.

In 2014 pe primul loc ramane tot Massachusetts Institute of Technology, care a avut o crestere a lucrarilor academice citate per cadru universitar in crestere cu 14 procente fata de anul anterior.

Sursa foto: secondglobe.com

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × one =

On Key

Citeste si

Festivalul Filmului Francez

După succesul ediţiei precedente aflate sub semnul filmului burlesc, ediţia a XIX-a a Festivalului de Film Francez reînnoieşte colaborarea cu revista Cahiers du Cinéma, una dintre cele

Centrul pentru Dezvoltare Iași

În data de 27 februarie 2015 s-a deschis la Iași Centrul pentru Dezvoltare. Centrele pentru Dezvoltare au luat naştere din dorinţa de a uni sub

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.