De ce sa cumperi produse fabricate in Romania

Te gandesti tu oare cand esti la cumparaturi unde sunt fabricate produsele pe care le cumperi? Daca ai stii, ar conta? Stii ca una dintre cea mai mare problema a studentilor este ca dupa ce termina studiile,nu au unde sa se angajeze deoarece majoritatea companiilor nu merg foarte bine deoarece vanzarile nu au un trend crescator tot timpul.

Fiecare dintre noi stie ca in orasul natal sau in orasul in care studiaza exista o industire, o fabrica sau mai multe care produc produse lactate, mobila, componente auto, etc. Impreuna putem contibui la cresterea vanzarilor fabricilor  din orasul in care traiam prin cumpararea proprie a produselor si sfatuirea prietenilor sa realizeze acelasi lucru.

Aceasta a fost si ideea unor tineri din Romania care, inspirati de multe miscari asemanatoare din alte tari europene si chiar de oameni pe care i-au intalnit care incurajeaza, sustin si cumpara doar produse fabricate in tara lor, au decis sa realizeze www.fabricatinro.ro.

fabricat

Unii dintre noi stiu ca la nivel national, in diferite orase din tara exista companii cu o istorie lunga si care fac produse romanesti de calitate superioara, iar daca alegi in continuare sa le cumperi compania va ramane vie si daca cererea creste cu siguranta va fi nevoita sa isi mareasca capacitatea de productie pentru a acoperi cererea.

Cand o companie isi mareste capacitatea de productie automat se mai creeaza in plus cateva locuri de munca si cine stie, poate il vei ocupa tu.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Festivalul Muzicii Românești la Iași

În perioada 22–28 octombrie 2016 va avea loc la Iași Festivalul Muzicii Românești, organizat de Filarmonica Moldova și Universitatea de Arte George Enescu, singurul festival dedicat în întregime

O universitate din Iași se va inchide

Corpul de Control al ministrul Educatiei Nationale, impreuna cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, a efectuat, pe o perioada de cateva

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.