Detergentii si dezinfectantii in cantitati XXL, de ajutor in orice afacere

Indiferent de tipul de afacere, cu mai multi sau mai putini angajati, oricand este nevoie de produse de curatenie care sa va asigure igienizarea locului conform celor mai inalte standarde. De cele mai multe ori acest lucru poate parea o provocare, pentru ca necesita cumpararea in continuu a unor produse care imediat se termina si trebuie iar sa fie achizitionate.

Asta inseamna automat o pierdere de timp, de energie si de bani. Frecventa cu care se poate intampla acest lucru afecteaza afacerea, mai ales daca se lucreaza intr-un domeniu in care tot timpul locul trebuie sa fie impecabil, fara nici macar o urma de microbi. De aceea este recomandata cumpararea de detergenti si dezinfectanti in cantitati XXL, pentru a putea asigura o curatare eficienta, fara prea mari dureri de cap. Mai jos se gasesc si argumentele care sustin acest lucru.

Calitate

Daca se doreste cumpararea unor produse de cea mai intalta calitate, pe site-ul clinit.ro se vor putea gasi numai detergenti profesionali de curatenie. Toate produsele vandute de acestia se afla la standarde inalte de eficienta, fiind realizate numai de producatori cu un renume in acest domeniu.

Economie

Cand vine vorba de cumparaturile in cantitati mari si, mai ales, de pe acest site, va fi instant vorba despre o achizitie convenabila, iar rezultatele nu vor intarzia sa se vada in bugetul alocat curateniei. In timp se va ajunge la economisirea unor sume destul de mari daca se adopta acest obicei de consum.

Timp redus

Datorita faptului ca acesta este un magazin online, care trimite prin curierat produsele achizitionate, din start apare inca un avantaj care cu greu poate fi trecut cu vederea. Singurele lucruri care vor trebui facute in acest caz sunt plasarea comenzii si inmanarea banilor catre curier, care aduce produsele direct la destinatie. Nimic mai simplu de atat, fata de varianta clasica, cand caratul este o adevarata corvoada.

Urgente

Exista oricand posibilitatea sa apara din senin o „urgenta”, care sa necesite curatenie facuta in mod instant. Avand o rezerva consistenta din acest produs, este asigurat faptul ca nimic nu va putea incurca mersul bun al unei zile, chiar si in asemenea cazuri.

In categoria detergentilor si dezinfectantilor care se pot cumpara de pe acest site se regasesc tot felul de produse, cu o utilizare prestabilita. Primul de pe lista este inclus in categoria detergenti pentru lemn, necesari in stergerea prafului de pe mobila, dar si a parchetului in anumite cazuri. Cantitatea este de 1 l, intr-adevar XXl. Garanteaza curatarea si parfumarea pieselor de mobilier fara a lasa niciun fel de urma inestetica, cum se intampla deseori in cazul celorlalte tipuri de produse, de o calitate inferioara.

O alta categorie foarte importanta este cea a sapunurilor lichide, indispensabile in orice loc care se respecta. Multe dintre aceste produse se gasesc ambalate in bidoane de 5 litri, dar sunt si variante in care acestea sunt prezentate sub forma de cartuse sau de rezerve, pentru a fi mai usor de intrebuintat. Toate au un parfum si protejeaza pielea fara sa o irite sau sa o usuce. In plus, respecta PH-ul neutru al pielii.

Si detergentii de pardoseli sunt mentionati ca fiind printre produsele eficiente si fara de care nu se poate duce la indeplinire misiunea curateniei eficiente. Cantitatile sunt din nou de aproximativ 5 litri pe bidon. Majoritatea pot fi utilizate pe toate tipurile de suprafete, dar mai sunt si cateva care sunt gandite si create special doar pentru parchet. Nu necesita clatire si lasa un parfum placut in urma lor.

Detergentii de geamuri au din nou un rol bine definit. Un geam care straluceste de curatenie ajuta mult la capitalul de imagine, precum si la destinderea atmosferei din jur. Locul va fi mai luminos si astfel se va crea automat o stare de bine care cu greu va putea fi schimbata.
Pe langa toate acestea se mai numara detergentii de baie, detergentii de vase, alimentari (creati special pentru locurile in care se prepara mancarea sau in fabricile alimentare), balsamurile, detergentii pudra si cei de covoare si mochete.

Indiferent de pretentiile avute in alegerea detergentilor profesionali de curatenie, toate produsele de acest fel se vor putea gasi la un pret accesibil, in cantitati cat mai mari.
In functie de preferinte, comenzile pot fi facute prin apelarea unui numar de telefon, scrierea unui e-mail sau prin comanda online, cu garantia ca produsul va fi livrat rapid. In plus, daca comenzile sunt mai mari de 500 de lei, livrarea se face in mod gratuit.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Ladies Trophy 2017

Motorsport XSperience Iaşi şi Primăria Municipiului Iaşi organizează pe 4 martie, la Complexul ERA Shopping Park, a treia ediţie a concursului automobilistic Ladies Trophy, competiţie

Boiler electric sau instant?

Exista situatii in care incalzirea nu se poate face de la reteaua de termoficare sau cu ajutorul unei centrale electrice si atunci o solutie poate

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.