DevExperience – Prima conferință internațională adresată seniorilor IT din Iași

Vineri, pe 25 martie 2016, 14 specialiști din întreaga lume se întâlnesc la Hotel Internațional pentru a susține workshopuri & traininguri în cadrul primei ediții a conferinței DevExperience, intitulată: The Absolutely Normal International IT Conference in Iași  

Cine vine și ce prezintă:
14 speakeri de talie internațională din companii de succes apreciate pentru spiritul inovator, dintre care 13 nu au mai fost niciodată în Iași: Dominique Siacci, CTO & Co-Founder la GoodBarber – Lessons learned from building an app builder; Sangsoo Nam, Android Developer la Spotify – Application Architecture for Scaled Agile; Viktor Farcic, Senior Consultant la CloudBees – Self healing systems; Dave Hecker, Co-Founder la SourceSeek – Managing Client Expectations; Kfir Bloch, Head of Backend Engineering la Wix.com – The Art of Decomposing Monoliths; Zornitsa Nikolova, Agile Trainer & Practitioner – A Design Thinking Approach to Continuous Improvement; Carlos Sanchez, membru al The Apache Software Foundation – From Monolith to Docker Distributed Applications; Bogdan Costea, Development Lead la Xogito – Continuous deployment – practice makes perfect; Wilfried Mbouenda Mbogne, Java/Android Programmer la ALYT – Let your users share your App with Friends: App Invites for Android; Ivana Gancheva, Agile Coach – Business Requirements Gathering; Alex Mang, Microsoft Azure MVP – Achieving High Scalability and Security for Your Web, Mobile and API Apps; James Thomas, IBMer working in Emerging Technologies – Building Cloud Native Applications; Lisette Sutherland, Helping you work from anywhere… with Collaboration Superpowers! – The secrets of successful remote teams; Andrei Craciun, Senior Java Developer/Architect at SHE  Informationstechnologie AG – Surroundings (Internet of Things)

Cui i se adresează:
Specialiștilor IT interesați să cunoască profesioniști cu diferite roluri în dezvoltarea unui proiect software. De la Business Analysts, Product Managers, Technical Leads, DevOps și QA Engineers, fiecare poate afla informații valoroase și sfaturi practice în abordarea noilor tehnologii.

Când, cum și unde:
Conferința se desfășoară pe tot parcursul zilei de vineri, 25 martie, în Iași, la demisolul Hotel  Internațional, începând cu ora 8.15 și până la 19.30. Programul este structurat în prezentări interactive a câte 45 de minute, desfășurate în paralel în 3 săli de conferință, cu 3 paneluri de discuții – microservere, dezvoltare mobile și agilitate, 4 pauze de cafea, un prânz business la etajul 1 al hotelului și o petrecere de socializare la final. Intre 12 și 24 martie un bilet costa 99 euro.

Ce este:
DevExperience este prima conferință internațională în care specialiști în dezvoltare software din toate țările lumii se întâlnesc la Iași pentru un schimb de idei și informații. Conferința este structurată ca un eveniment de training în care invitații vor împărtăși ultimele practici, instrumente și tehnologii unei comunități locale dornice să învețe și să se perfecționeze.

De ce un astfel de eveniment:
Este bine cunoscut faptul că Iașiul are talente în IT&C. Orașul nostru este unul dintre cele 3 mari nume când vine vorba de externalizare și dezvoltare IT în România. Aproape 10% din angajații locali lucrează în acestă industrie, branduri celebre în tehnologie au deja noi birouri aici, iar startup-urile și inițiativele noi se află într-o creștere progresivă. Cu toate acestea, deși de o calitate înaltă și așteptate cu mare interes din partea publicului, există foarte puține evenimente IT în oraș. Astfel, o conferință internațională ca DevExperience este un act normal și necesar.

Cine organizează conferința:
Conceptul DevExperience este creat de echipa de specialiști în resurse umane de la IT’S WISE și colaboratorii lor, într-o manieră care combină mai multe idei bune și soluții atractive observate în cadrul altor evenimente de acest gen. Prima ediție DevExperience din martie 2016 nu ar fi putut fi organizată fără sprijinul sponsorilor care s-au implicat cu drag în acest minunat demers: Centric, Vezuvian și Optymyze în calitate de parteneri diamond, Codefy, Cegeka și Eloquentix în calitate de parteneri gold și Xogito în calitate de partener silver.

Sursa: iasifun.ro

DevExperience – Prima conferință internațională adresată seniorilor IT din Iași

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Afla cum sa te epilezi corect

Epilatul este o corvoada pentru cele mai multe femei, dar in acelasi timp este o necesitate, asadar mereu a reprezentat o problema si o sursa

1500 de locuri la Food Court Palas

Lucrările prin care s-a extins zona Food Court din Palas, au ajuns la final. În acest moment, numărul locurilor s-a dublat, ajungând la 1500. Această

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.