Internet gratuit oferit de Orange

De pe 25 martie anul acesta toti clientii Orange se pot conecta la internet cu ajutorul wireless Orange – una dintre primele retele din Europa compatibila cu sistemul Passpoint, în cadrul careia autentificarea nu se face cu parola si username.

Astfel, te poti conecta la internet doar cu ajutorul cartelei Sim, indiferent de operatorul de care apartii. Compania promite ca o astfel de conectare este 100% sigura, asigurand cel mai inalt grad de siguranta a informatiei intr-o retea Wi-Fi.

Orice utilizator de sercicii de telefonie mobila, indifernet de retea, se paote conecta gratuit la internetul oferit de Orange Wi-Fi pentru 2 ore, iar pentru clientii Orange accesul este nelimitat. Autentificarea se face prin portal, iar parola va fi primita prin SMS.

Acest serviciu nu este compatibil cu orice tip de smartphone, gasesti aici lista completa a telefoanelor care au acces: http://www.orange.ro/wi-fi-zone/.

Asigura-te ca ai functia Wi-Fi pornita alege Orange Wi-Fi din lista retelelor disponibile, apoi introdu numarul tau in fereastra deschisa si prin mesaj vei primi parola de conectare. Nimic mai simplu.

Sursa foto: www.radaronline.co.id

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Cele mai periculoase poduri din lume

Ne-am obisnuit cu opulenta si ingineriile sofisticate dupa care au fost construite unele dintre cele mai impresionante poduri ale lumii moderne. Pentru a traversa canioane

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.