Expozitia de Arte Vizuale BRIDGES isi deschide portile

Intre 21 si 30 septembrie esti asteptat la expozitia BRIDGES la Galeriile Cupola din Iasi, str. Cuza Voda, nr. 2. Evenimentul este organizat de Muzeul de Arta din cadrul Complexului Muzeal National “Moldova” din Iasi, alaturi de Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi si universitatea “Aristotel” din Thessaloniki.

Studentii eleni expun lucrari de picture, gravura, grafica, printuri si fotografii sub indrumarea profesorilor de la Scoala de Arte Vizuale din grupul Mixed Greek. Acestea au o attudine curajoasa vizavi de arta si viata, se doreste exprimarea unor idei legate de existentialitate, probleme cotidiene, cautarea raspunsurilo la intrebarile care ii macina pe tinerii de astazi.

In acceasta maniera arta asigura realizarea unui schimb cultural intre artistii din Iasi si cei din Thessaloniki, fiind mai simplu de etalat in cadrul initiativelor colective.

Vernisajul expozitiei are loc pe 23 septembrie de la ora 18.00 la Galeriile Cupola. La acest eveniment vor participa reprezentanti ai artistilor ale caror lucrari sunt expuse, dar si curatorul expozitiei, Valentina Drutu.

Sursa foto: oradeiasi.oradestiri.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × five =

On Key

Citeste si

Succesul pe trepte

Asociaţia Tehnică de Formare Profesională “TEACH ING”  filiala Iaşi, desfăşoară sub genericul „Succesul pe Trepte” cea de a IX-a ediţie a Centrului de Training Economic.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.