Expozitia de Arte Vizuale BRIDGES isi deschide portile

Intre 21 si 30 septembrie esti asteptat la expozitia BRIDGES la Galeriile Cupola din Iasi, str. Cuza Voda, nr. 2. Evenimentul este organizat de Muzeul de Arta din cadrul Complexului Muzeal National “Moldova” din Iasi, alaturi de Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi si universitatea “Aristotel” din Thessaloniki.

Studentii eleni expun lucrari de picture, gravura, grafica, printuri si fotografii sub indrumarea profesorilor de la Scoala de Arte Vizuale din grupul Mixed Greek. Acestea au o attudine curajoasa vizavi de arta si viata, se doreste exprimarea unor idei legate de existentialitate, probleme cotidiene, cautarea raspunsurilo la intrebarile care ii macina pe tinerii de astazi.

In acceasta maniera arta asigura realizarea unui schimb cultural intre artistii din Iasi si cei din Thessaloniki, fiind mai simplu de etalat in cadrul initiativelor colective.

Vernisajul expozitiei are loc pe 23 septembrie de la ora 18.00 la Galeriile Cupola. La acest eveniment vor participa reprezentanti ai artistilor ale caror lucrari sunt expuse, dar si curatorul expozitiei, Valentina Drutu.

Sursa foto: oradeiasi.oradestiri.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − eight =

On Key

Citeste si

Ouă încondeiate la Iași, 27 -29 martie

Manifestarea interactivă „Ouă încondeiate”, ajunsă la a XV-a ediţie, organizată de Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, Primăria Municipiului Iaşi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.