Faci cumparaturi online? Vezi cand sunt cele mai mari reduceri

Daca esti adeptul cumparaturilor online si in plus mai si vanezi promotii atunci cu siguranta trebuie sa fii informat in ceea ce priveste perioadele celor mai importante reduceri.

Cei de la Daily Mail au realizat un studiu cu rezultate surprinzatoare. Vei afla ca nu duminica este ziua perfecta pentru a gasi cele mai bune oferte ci martea urmata de zilele de joi si vineri.

La acest studiu au participat 3000 de companii. Daca astepti luna ianuarie pentru a gasi cele mai bune preturi, afla ca faci o greseala. S-a dovedit ca in luna noiembrie gasesti cele mai multe chilipiruri online. In aceasta luna poti face economii de pana la 6 %. In luna ianuarie economiile facute sunt de 4.95%, in timp ce in luna mai se pot economisi 4,5%. Cea mai mare greseala ar fi sa iti cumperi ceva in luna martie cand vei economisi doar 2,76%.

In ceea ce priveste reducerile, analiza arata ca media discounturilor pe care companiile le fac pentru clientii lor difera in functie de ziua saptamanii si de perioada din an.

Astfel, cea mai buna zi a saptamanii cand se fac cele mai semnificative reduceri este martea, zi in care cand cumparatorii online pot salva 4,81% din pretul produselor cumparate, urmata de joi, cu 4,80%. De asemenea, vinerea, dicounturile sunt de 4,65%, iar miercurea, 4,13%.

Si pentru rezervarea unui bilet de avion exista reguli. Desi majoritatea a acceptat ideea ca biletul de avion trebuie cumparat cu cat mai mult timp inainte de plecare, pentru a obtine cel mai bun pret, un studiu recent al US Airlines Reporting Commission demonstreaza ca nu mai este cazul.

Un pret bun poate fi obtinut si daca rezervarea se face cu 24 de saptamani inainte de plecare, fiind recomandat doar ca biletele pe rutele foarte aglomerate sau foarte lungi sa fie cumparate cu mai mult timp inainte, in conditiile in care preturile au tendinta de a creste

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.