Fii parte din echipa de voluntari a Bibliotecii Centrale „M. Eminescu”

Intre 6 si 8 noiebrie Biblioteca Central Universitara „Mihai Eminescu” din Iasi organizeaza Colocviul National de Biblioteconomie „Biblioteca si bibliotecarul Mileniului III”. Pentru acest eveniment organizat cu prilejul Zilelor Bibliotecii se cauta 10 studenti doritori sa se implice.

Persoanele selectate vor lucra alaturi de echipa de organizare, atat inaintea evenimentului, cat si in timpul acestuia. Pentru a aplica trebuie sa ai bune abilitati de comunicare, sa fii dispobinil, serios, sa poti lucra in echipa.

Daca te numeri printre selectati vei avea sansa de a participa la „punerea in scena” a unuia dintre cele mai importante evenimente culturale din regiune si vei primi adeverinta de voluntariat.

Daca esti interesat trimite CV-ul tau pana pe 15 octombrie pe [email protected], cu subiectul „voluntar”. Daca esti ales sa intri in echipa vei fi contat intre 17 si 24 octombrie.

Sursa foto: www.bcu-iasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 4 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.