Ghid de achizitie surubelnita electrica

Surubelnitele electrice au devenit foarte populare in ultima perioada, asta si datorita faptului ca sunt foarte versatile cand vine vorba de mesterit ceva prin casa. Daca esti in cautarea unei surubelnite electrica, poti alege una de aici dar daca vrei sa stii cum sa alegi cea mai buna varianta citeste randurile de mai jos.

Cum alegem o surublenita electrica:

In functie de operatia desfasurata

Aici puteti alege o surubelnita 100% electrica, ce functioneaza doar daca este conectata la o sursa electrica sau puteti opta pentru o surubelnita electrica cu acumulator, deoarece atonomia bateriei va poate fi de folos atunci cand spre exemplu aveti nevoie de surubelnita intr-o zona fara alimentare.

Puterea

Aceasta poate fi mică, medie sau mare. O șurubelniță pe care o folosiți doar din când în când, un model cu acumulator de putere mică, aproximativ 4 V, sau de putere mare, aproximativ 18V va fi o alegere bună. E bine de știut că aparatele de peste 14.4V pot fi folosite și împreună cu burghie.

Turatia

Pentru mulți utilizatori o turație mică, de 400-600 RPM, este suficientă. Aparatele ce acționează și burghiul ar trebui să aibă în jur de minim 800 RPM. Dacă aveți o pasiune sau o meserie din bricolaj, vă sfătuim să achiziționați un model cu fir, de peste 1300 de RPM. Nu uitați că modelele cu acumulatori sunt deseori mai scumpe, dacă doriți performanțe comparabile cu cele alimentate la priză.

Accesorii

O șurubelniță electrică bună are cât mai multe accesorii, cum ar fi capete de diverse dimensiuni și burghie de diferite diametre. Nu uitați nici de trusă, pentru că veți avea nevoie cu siguranță nevoie să vă deplasați cu șurubelnița. Rețineți că un model cu acumulator vă va oferi o portabilitate mai mare și pot fi folosite și unde nu aveți o sursă de curent electric.

Brand

Evident ca brandul face diferenta chiar si la surubelnitele electrice. Cel mai cunoscut brand este Bosch dar exista solutii bune si la Black&Decker, Skil și Raider. Va recomandam deasemeni sa achizitionati produsele online, deoarece puteti face comparatii de preturi si sa cititi review-urile cumparatorilor.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 3 =

On Key

Citeste si

Capgemini face angajări

Capgemini pune la dispoziție noi oportunități de dezvoltare a carierei în cadrul companiei. Compania oferă un salariu competitiv, posibilitatea de a lucra într-o echipă multinaţională

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.