Iasi este gazda Festivalului Luminii

Pe 13 septembrie esti asteptat la un spectacol gratuit in Iasi. Copoul este gazda celei de-a IV-a editii a Festivalului Luminii.

Acest eveniment are loc anual in mai multe orase in tara, in Iasi fiind organizat din anul 2011. Tema te invita sa te relaxezi, sa te deconectezi de la agitatia si stresul de zi cu zi: „Redescoperă bucuria lucrurilor mărunte/simple”.

Persoane de toate varstele, de la mic la mare, sunt asteptate sa redescopere simplitatea prin intermediul atelierelor de noduri, picturi pe fata, jocuri specifice cercetasilor si in special prin aprinderea a 5000 de lumanari. Acestea simbolizeaza visele, sperantele, dorintele participantilor si intentia de a le indeplini.

Timp de doua ore Parcul Copou va fi luminat de lumanarile celor prezenti, iar atmosfera va fi completata de cantece la chitara si multe alte surprize deosebite.

Sursa foto: www.cronicadeiasi.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Scoala de Vara gratuita la mare

Directia de Programe si Proiecte pentru Tineret si Studenti din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului organizeaza in perioada 20 iulie – 31 august, la mare,

Joburi in Anglia pentru romani

La cea de-a treia editie a Targului de joburi pentru munictori in depozite Anglia vor fi disponibile peste 200 de joburi. Targul este organizat de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.