Iasi este gazda Festivalului Luminii

Pe 13 septembrie esti asteptat la un spectacol gratuit in Iasi. Copoul este gazda celei de-a IV-a editii a Festivalului Luminii.

Acest eveniment are loc anual in mai multe orase in tara, in Iasi fiind organizat din anul 2011. Tema te invita sa te relaxezi, sa te deconectezi de la agitatia si stresul de zi cu zi: „Redescoperă bucuria lucrurilor mărunte/simple”.

Persoane de toate varstele, de la mic la mare, sunt asteptate sa redescopere simplitatea prin intermediul atelierelor de noduri, picturi pe fata, jocuri specifice cercetasilor si in special prin aprinderea a 5000 de lumanari. Acestea simbolizeaza visele, sperantele, dorintele participantilor si intentia de a le indeplini.

Timp de doua ore Parcul Copou va fi luminat de lumanarile celor prezenti, iar atmosfera va fi completata de cantece la chitara si multe alte surprize deosebite.

Sursa foto: www.cronicadeiasi.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Alternative la Facebook

Poate te-ai saturat deja de popularele retele de socializare ca Facebook sau Twitter. Daca ai vrea un mediu aerisit, inca prea putin aglomerat, ai cateva

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.